Impeller 

Impeller til alle de kendte mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF i Italien til de fleste mærker. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorerCEF har en vifte af Impeller, som er billigere end originale Impeller, men stadig af en fremragende kvalitetDe fleste motorproducenter anbefaler, at ens Impeller kontrolleres for hver 300 timer. 

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Gavekort og rabatkupon

Kan du ikke finde gaven til sejleren der har alt?

Her kan du give en du holder af et gavekort, så personen selv kan vælge det bådudstyr han/hun ønsker. Giv evt. et gavekort på bådplejeprodukter til personen som lige har købt sin første båd, eller giv et gavekort til en redningsvest til en du holder af, for at vise at du vil passe på vedkomne. Mangler du inspiration til en god gave til en bådelsker så find det her!

Ønsker du at give et gavekort, så gå ind og vælg om du ønsker at give for 100,-  200,-  eller mere.

Find vores gavekort herunder:

Vil du gerne give en du holder af en Rabatkupon/Gavekort kan dette gøres her.
Gå ind og vælg om du ønsker at give for 100,- 200,-  eller mere.
Så snart vi har reg. Din ”ordre” får du tilsendt en personlig mail vedhæfte en Rabatkupon/Gavekort hvor der står en personlig kode som kun kan bruges 1 gang og kun på det fulde beløb.
Når Den som du giver den Rabatkupon/Gavekort handler på vores hjemmeside og går til kasse, indtastes den personlige kode, hvorefter beløbet som Rabatkupon/Gavekort lyder på fratrækkes det beløb der er handlet for.
Det købte beløb skal derfor altid være lig med eller større end beløbet på ens Rabatkupon/Gavekort.

Pris fra
100,00 DKK