Talamex Highline

Talamex Highline gummibåde

Gummibådene er fremstillet af tysk Valmex ™ PVC matriale, den bedste kvalitet på market. Vores Talamex Highline Gummibådene er meget generøs udstyrede med funktioner, hvor der ikke er  gået på kompromi,  kun den bedste kvalitet er brugt! I standardpakken af Talamex Highline gummibåde er blandt andet: reparationssæt,  alu sæde, teleskopiske padler, SS bugsering øjne, SS løfteøjer, Fæstning, tank rem med gulv beskyttelse plade, ekstra beskyttelse under Tube og en overtryksventil.

Se vores udvalg af Talamex Highline herunder:

Talamex Highline gummibåde er dækket med en 3 års garanti.

Hent manual her

Model/varenr.: 85.913.195
Talamex Highline Xlight HXL 195 Gummibåde Denne Talamex Highline Xlight HXL Gummibåde er designet til nem transport og kompakt opbevaring. På trods af den lave vægt, er bådene - takket være den store Tube diameter i kombination med en højt-tryk Dørke med oppustelig køl - meget stabile, Hvilket giver den uovertruffen sejlegenskaber Er udstyret med en overtryksventil og teleskopiske pagajer.
7.870,00 DKK
Lager: Leveringstid er 5-8 dag(e).
Model/varenr.: 85.913.230
Talamex Highline Xlight HXL 230 Gummibåde Denne Talamex Highline Xlight HXL Gummibåde er designet til nem transport og kompakt opbevaring. På trods af den lave vægt, er bådene - takket være den store Tube diameter i kombination med en højt-tryk Dørke med oppustelig køl - meget stabile, Hvilket giver den uovertruffen sejlegenskaber Er udstyret med en overtryksventil og teleskopiske pagajer.
8.269,00 DKK
Lager: Leveringstid er 5-8 dag(e).
Model/varenr.: 85.913.250
Talamex Highline Xlight HXL 250 Gummibåde Denne Talamex Highline Xlight HXL Gummibåde er designet til nem transport og kompakt opbevaring. På trods af den lave vægt, er bådene - takket være den store Tube diameter i kombination med en højt-tryk Dørke med oppustelig køl - meget stabile, Hvilket giver den uovertruffen sejlegenskaber Er udstyret med en overtryksventil og teleskopiske pagajer.
9.060,00 DKK
Lager: Leveringstid er 5-8 dag(e).
Model/varenr.: 85.913.275
Talamex Highline Xlight HXL 275 Gummibåde Denne Talamex Highline Xlight HXL Gummibåde er designet til nem transport og kompakt opbevaring. På trods af den lave vægt, er bådene - takket være den store Tube diameter i kombination med en højt-tryk Dørke med oppustelig køl - meget stabile, Hvilket giver den uovertruffen sejlegenskaber Er udstyret med en overtryksventil og teleskopiske pagajer.
9.541,00 DKK
Lager: Leveringstid er 5-8 dag(e).
Model/varenr.: 85.914.230
Talamex Highline AIRDECK HLA 230 Gummibåde Talamex Highline AIRDECK Gummibåde er udviklet til all-round brug. Takket være den oppustelige dørk/køl som giver en lave V-bund. Denne Gummibåd fra HLA-serien har rigtig gode sejlegenskaber. Den oppustelige dørk øger siddekomfort og gør båden meget let. En HLA båd er meget rig udstyret med blandt andet et ekstra lag på bunden af Tube, overtryksventil, skridsikre dørken, rustfrit stål løft og bugsering øjne, avancerede teleskopiske padler og meget mere. HLA Båden er meget velegnet som en jolle eller som en ferie båd.
10.223,00 DKK
Lager: Leveringstid er 5-8 dag(e).
Model/varenr.: 85.914.250
Talamex Highline AIRDECK HLA 230 Gummibåd Talamex Highline AIRDECK Gummibåde er udviklet til all-round brug. Takket være den oppustelige dørk/køl som giver en lave V-bund. Denne Gummibåd fra HLA-serien har rigtig gode sejlegenskaber. Den oppustelige dørk øger siddekomfort og gør båden meget let. En HLA båd er meget rig udstyret med blandt andet et ekstra lag på bunden af Tube, overtryksventil, skridsikre dørken, rustfrit stål løft og bugsering øjne, avancerede teleskopiske padler og meget mere. HLA Båden er meget velegnet som en jolle eller som en ferie båd.
11.070,00 DKK
Lager: Leveringstid er 5-8 dag(e).
Model/varenr.: 85.914.300
Talamex Highline AIRDECK HLA 300 Gummibåd Talamex Highline AIRDECK Gummibåde er udviklet til all-round brug. Takket være den oppustelige dørk/køl som giver en lave V-bund. Denne Gummibåd fra HLA-serien har rigtig gode sejlegenskaber. Den oppustelige dørk øger siddekomfort og gør båden meget let. En HLA båd er meget rig udstyret med blandt andet et ekstra lag på bunden af Tube, overtryksventil, skridsikre dørken, rustfrit stål løft og bugsering øjne, avancerede teleskopiske padler og meget mere. HLA Båden er meget velegnet som en jolle eller som en ferie båd.
12.291,00 DKK
Lager: Leveringstid er 5-8 dag(e).
Model/varenr.: 85.914.350
Talamex Highline AIRDECK HLA 350 Gummibåd Talamex Highline AIRDECK Gummibåde er udviklet til all-round brug. Takket være den oppustelige dørk/køl som giver en lave V-bund. Denne Gummibåd fra HLA-serien har rigtig gode sejlegenskaber. Den oppustelige dørk øger siddekomfort og gør båden meget let. En HLA båd er meget rig udstyret med blandt andet et ekstra lag på bunden af Tube, overtryksventil, skridsikre dørken, rustfrit stål løft og bugsering øjne, avancerede teleskopiske padler og meget mere. HLA Båden er meget velegnet som en jolle eller som en ferie båd.
13.139,00 DKK
Lager: Leveringstid er 5-8 dag(e).
Model/varenr.: 85.915.250
Talamex Highline AluDeck HLX 250 Gummibåd Talamex Highline AIRDECK Gummibåde er udviklet til all-round brug. Takket være den oppustelige dørk/køl som giver en lave V-bund. Denne Gummibåd fra HLA-serien har rigtig gode sejlegenskaber. Den oppustelige dørk øger siddekomfort og gør båden meget let. En HLA båd er meget rig udstyret med blandt andet et ekstra lag på bunden af Tube, overtryksventil, skridsikre dørken, rustfrit stål løft og bugsering øjne, avancerede teleskopiske padler og meget mere. HLA Båden er meget velegnet som en jolle eller som en ferie båd.
11.184,00 DKK
Lager: Leveringstid er 5-8 dag(e).
Model/varenr.: 85.915.300
Talamex Highline AluDeck HLX 300 Gummibåd Talamex Highline AIRDECK Gummibåde er udviklet til all-round brug. Takket være den oppustelige dørk/køl som giver en lave V-bund. Denne Gummibåd fra HLA-serien har rigtig gode sejlegenskaber. Den oppustelige dørk øger siddekomfort og gør båden meget let. En HLA båd er meget rig udstyret med blandt andet et ekstra lag på bunden af Tube, overtryksventil, skridsikre dørken, rustfrit stål løft og bugsering øjne, avancerede teleskopiske padler og meget mere. HLA Båden er meget velegnet som en jolle eller som en ferie båd.
12.291,00 DKK
Lager: Leveringstid er 5-8 dag(e).
Model/varenr.: 85.917.350
Talamex Highline AirSpeed HTR 350X Gummibåd Denne Highline AIRSPEED model er lavet til fart. Takket være de ekstra hastighed Tube, der giver gummibåden et ekstra løft ud af vandet, hvilket ingen anden gummibåd kan gøre. .Hurtigt i plan og med et "greb", som er uden fortilfælde. Ideel til sejlsport eller vandski, det hele er muligt med denne båd. Den ideelle familieferie båd. En HLA båd er meget rig udstyret med blandt andet et ekstra lag på bunden af Tube, overtryksventil, skridsikre dørken, rustfrit stål løft og bugsering øjne, avancerede teleskopiske padler og meget mere. HLA Båden er meget velegnet som en jolle eller som en ferie båd.
18.788,00 DKK
Lager: Leveringstid er 5-8 dag(e).
Model/varenr.: 85.917.400
Talamex Highline AirSpeed HTR 400X Gummibåd Denne Highline AIRSPEED model er lavet til fart. Takket være de ekstra hastighed Tube, der giver gummibåden et ekstra løft ud af vandet, hvilket ingen anden gummibåd kan gøre. .Hurtigt i plan og med et "greb", som er uden fortilfælde. Ideel til sejlsport eller vandski, det hele er muligt med denne båd. Den ideelle familieferie båd. En HLA båd er meget rig udstyret med blandt andet et ekstra lag på bunden af Tube, overtryksventil, skridsikre dørken, rustfrit stål løft og bugsering øjne, avancerede teleskopiske padler og meget mere. HLA Båden er meget velegnet som en jolle eller som en ferie båd.
21.587,00 DKK
Lager: Leveringstid er 5-8 dag(e).
Model/varenr.: 85.916.350
Talamex Highline AluSpeed HTR 350A Gummibåd Denne Highline AluSPEED model er lavet til fart. Takket være de ekstra hastighed Tube, der giver gummibåden et ekstra løft ud af vandet, hvilket ingen anden gummibåd kan gøre. .Hurtigt i plan og med et "greb", som er uden fortilfælde. Ideel til sejlsport eller vandski, det hele er muligt med denne båd. Den ideelle familieferie båd.. Talamex Highline gummibåde er dækket med en 3 års garanti.
18.788,00 DKK
Lager: Leveringstid er 5-8 dag(e).
Model/varenr.: 85.916.400
Talamex Highline AluSpeed HTR 400A Gummibåd Denne Highline AluSPEED model er lavet til fart. Takket være de ekstra hastighed Tube, der giver gummibåden et ekstra løft ud af vandet, hvilket ingen anden gummibåd kan gøre. .Hurtigt i plan og med et "greb", som er uden fortilfælde. Ideel til sejlsport eller vandski, det hele er muligt med denne båd. Den ideelle familieferie båd.. Talamex Highline gummibåde er dækket med en 3 års garanti.
21.587,00 DKK
Lager: Leveringstid er 5-8 dag(e).