gaskomfur

Madlavning på et gaskomfur

Hvorfor undvære de sædvanlige madlavningsrutiner, bare fordi du er på farten? Med OGH-serien kan du vælge mellem fuldt udstyrede komfurer: ovne med grill indvendig og kogeplader oven på. Forkæl din familie og dig selv med et lækkert hjemmelavet måltid, uanset hvor du er. Nyd det strålende syn af dit køkken eller din kabys, og glæd dig over, at alt er sikkert

Se vores udvalg i gaskomfur herunder:

Flaskegas (propan) har den højeste varmeværdi pr. kilogram af alle tilgængelige flydende brændstoffer. Flammer kan reguleres præcist, hvilket giver dig absolut kontrol over kogeeffekten. Med et sikkerhedstændingssystem, som frakobler brændstofforsyningen, så snart flammen slukker, er Dometic gaskomfurer blandt i de sikreste – og kan fås i mange variationer.

-15%
Model/varenr.: 9103303823

Dometic-Sunlight komfur med 2 gasblus. I et flot og elegant design med funktion og kvalitet som selv den mest kræsne skibskok vil være tilfreds med. Den har tændsikring, grydeholdere og inklusiv et låsbart balanceophæng.

Denne slanke gasovn i høj kvalitet fås til en fornuftig pris og ser elegant og nydelig ud. Den er designet til at passe ind på trange steder i bådens, autocamperens eller campingvognens køkken.Madlavning, bagning og grill ombord? Dometic giver dig mulighed for at vælge et komplet gaskomfur med grill og komfur. På grund af deres ekstralille størrelse optager vores slanke gasovnsmodeller meget lidt plads i dit mobile køkken. Og de gør madlavningen lige så bekvem som på gaskomfuret derhjemme – hurtig opvarmning og præcis flammeregulering.en slanke Dometic SunLight gasovn er elegant og fås til en fornuftig pris. Gasovnen er designet til at passe ind på trange steder i bådens, autocamperens eller campingvognens køkken. Den har en varmebestandig glasdør og indvendig belysning, så det er nemt at se, hvad der er i ovnen. Af hensyn til sikkerheden er der sikkerhedslås på ovndøren og et sikkerhedstændingssystem.GENERELT

Den slanke Dometic SunLight gasovn er elegant og fås til en fornuftig pris. Gasovnen er designet til at passe ind på trange steder i bådens, autocamperens eller campingvognens køkken. Den har en varmebestandig glasdør og indvendig belysning, så det er nemt at se, hvad der er i ovnen. Af hensyn til sikkerheden er der sikkerhedslås på ovndøren og et sikkerhedstændingssystem.

3.995,00 DKK
4.699,00 DKK
Du sparer: 704,00 DKK
Lager: Forventet leveringstid er 2-4 hverdag(e).
-15%
Model/varenr.: 9103303824

Madlavning, bagning og grill ombord? Dometic giver dig mulighed for at vælge et rigtigt gaskomfur med grill og komfur. Denne elegante model imponerer med en spejlblank glasoverflade. Den fås til en overkommelig pris, og den gør madlavningen lige så bekvem som ved gaskomfuret derhjemme – hurtig opvarmning og præcis flammeregulering.
Førsteklasses gasovn til en fornuftig pris
Komplet med grill og komfur med to blus
Sikkerhedstændingssystem
Praktisk transparent låge, så du kan se, hvad der sker derinde

4.595,00 DKK
5.399,00 DKK
Du sparer: 804,00 DKK
Lager: Forventet leveringstid er 2-4 hverdag(e).
Model/varenr.: 9103303825

Dette komfur er fuldt udstyret med både ovn og grill samt 3 blus.

30 liter gasovn med grill

Gennemsigtig glasdør og sikkerhedslås

El. tænding og indvending belysning

Inkl. kardansk ophængning

Mål ( BXHXD) 473 X 435,4 X 470 mm

Inkl. halvkardansk ophængning: 501 X 500 X 470 mm

 

4.950,00 DKK
Lager: Forventet leveringstid er 2-4 hverdag(e).