COBB grill

Grill på land eller til søs med en COBB grill

COBB grill er verdens mindste, sikreste og hurtigste grill på markedet. Grillen fra COBB er velegnet til grill, steg, bag, wok eller ryg. Brug Cobb grillen overalt, på båden, på camping, på skiferien, på altanen, stranden  eller festivalen.

Find lækre grill opskrifter til din COBB Grill her.

Se vores udvalg af Cobb grill med mere nedenunder:

Model/varenr.: 09.5120

Cobb wokgryden er fremstillet af højkvalitets rustfri stål med indkapslet aluminiumsbund, som sikrer en ensartet varmefordeling. Vaskes i sæbevand med en svamp eller en klud. Wokgryden må aldrig efterlades på grillen, når madlavningen er overstået. Med wokgryden har du mulighed for at stå i det fri og lave sammenkogte retter. Find krydderurter og ingredienser i haven eller på turen og lav årstidens wok-mad. Du kan med fordel tilføje et par ekstra briketter for at øge varmen.

329,00 DKK
Model/varenr.: 09.5123

Cobb Stegetermometeret i rustfrit stål sikrer dig den optimale tilberedningstid. Du kan læse på stege termometeret, hvor lang tid de forskellige kødvarer skal have på grillen. Placer stegetermometeret i kødet og følg med i, hvor høj temperaturen er i midten af kødet. Det er vigtigt at kødet er stegt efter de retningslinier, der er for den givne kødtype.

89,00 DKK
Model/varenr.: 09.5130

Cobb Pande Cobb panden er fremstillet af højkvalitets rustfri stål med indkapslet aluminiumsbund, som sikrer en ensartet varmefordeling. For at sikre, at din stegeoplevelse bliver bedre og meget nemmere, er indersiden af panden behandlet med et "slip-let" materiale.

329,00 DKK
Model/varenr.: 09.5140

Cobb Grill Pande Grillroasteren er fremstillet af aluminium, som giver den bedste varmefordeling. Samtidig er grillroasteren belagt med "slip let" materiale, som gør stegningen lettere, og samtidig gør rengøringen betydelig lettere. Man må ikke bruge hårde rensemidler til rengøring af den "slip lette" overflade.

329,00 DKK
Model/varenr.: 09.5151

Cobb Stegerist høj med kant Bruges med låget til indirekte stegning af større stykker kød samt marineret kød. Nu med høj kant så kødet ikke falder ud.

169,00 DKK
Model/varenr.: 09.5215

Cobb Skærebræt Ø33,5 Lavet af bambus som er et både hygiejnisk og miljøvenligt materiale. Låget fra grillen passer i renden - så kan du bruge til som serveringsfad og samtidig holde maden varm.

179,00 DKK
Model/varenr.: 09.5248

Cobb Lågforhøjer Så er der plads til endnu større stykker kød samt "øl-dåse" kyllingen. Stil den på bordet efter endt grillning med grillpladen/roasteren/panden eller wokken ovenpå, så holdes maden varm og du har en bordskåner.

150,00 DKK
Model/varenr.: 09.5265

Kul til din Cobb grill ( Cobble Stone ) Med Cobble Stone får du en hurtig og sikker optænding samt en jævnt fordelt varme under hele tilberedningen. Det har aldrig været nemmere at tænde op; Forbered middagen, og tænd først for Cobb grillen, når du er klar til at grille. Pakken indeholder 6 Cobble Stone briketter, som hver er pakket i en lufttæt pose. Samlet vægt: 2,7 kg.

110,00 DKK
Model/varenr.: 09.5280
Kogebog med køkkenet under armen "Med køkkenet under armen..." er gennemillustreret med flotte og appetitvækkende farvefotos. Opskrifterne omfatter alt fra kødretter over fisk og skaldyr til boller og pandekager.
99,00 DKK
Model/varenr.: 09.5286
COBB Cleaner er et høj-effektiv rengøringsprodukt, som løsner og fjerner fastbrændte madrester og sod på grillen.
59,00 DKK

Reservedele til Cobb Grill

Pris fra
49,00 DKK
Model/varenr.: 09.5100

Cobb Taske Tasken gør det let at transportere og opbevare din Cobb. Tasken er lavet så Cobb grillen og al tilbehør kan være i den på samme tid.

159,00 DKK
Model/varenr.: 09.5115

Cobb Bageform

120,00 DKK
Model/varenr.: 09.5110

Cobb Lågholder

159,00 DKK
Model/varenr.: 09.5114
Folie inderskål til Cobb Grill. Så undgå du at din grill bliver alt for beskidt
120,00 DKK
Model/varenr.: 09.5032
Overtræk til Cobb Premier Gas. vare nr. 09.5015 Så den kan stå udenfor uden at blive våd.
159,00 DKK

Historien bag Cobb grill

Cobb Grillen er en unik opfindelse, der har sine rødder i Sydafrika. Ideen var at lave en effektiv, transportabel og sikker grill. En grill, der fungerer optimalt med et minimum af optændingsmateriale, der i første omgang var tørrede majskolber (corn cobs).

Cobb Grillen blev hurtigt en succes i Sydafrika. I 2003 blev den kåret som årets opfindelse i "Times" og samme år vandt den priserne som bedste nyhed og bedste BBQ grill ved den internationale EXPO messe. Cobb Grillen breder sig nu med høj hast over hele kloden - prøv den, og du vil forstå hvorfor.

Cobb Grillen blev introduceret for danskerne for 3 år siden. Inden da blev den flot modtaget i alle grillers land, Amerika. Her blev Cobb tildelt to fornemme priser på EXPO Messen. Samme år kårede amerikanerne også Cobb som bedste BBQ grill.

Heller ikke herhjemme gik der længe, før specielt udefolket som sejlsportsfolk og campister fik øjnene op for kvaliteterne i den lille og meget handy grill.