COBB grill

Grill på land eller til søs med en COBB grill

COBB grill er verdens mindste, sikreste og hurtigste grill på markedet. Grillen fra COBB er velegnet til grill, steg, bag, wok eller ryg. Brug Cobb grillen overalt, på båden, på camping, på skiferien, på altanen, stranden  eller festivalen.

Find lækre grill opskrifter til din COBB Grill her.

Se vores udvalg af Cobb grill med mere nedenunder:

Model/varenr.: 09.5123

Cobb Stegetermometeret i rustfrit stål sikrer dig den optimale tilberedningstid. Du kan læse på stege termometeret, hvor lang tid de forskellige kødvarer skal have på grillen. Placer stegetermometeret i kødet og følg med i, hvor høj temperaturen er i midten af kødet. Det er vigtigt at kødet er stegt efter de retningslinier, der er for den givne kødtype.

89,00 DKK
Model/varenr.: 09.5248

Cobb Lågforhøjer Så er der plads til endnu større stykker kød samt "øl-dåse" kyllingen. Stil den på bordet efter endt grillning med grillpladen/roasteren/panden eller wokken ovenpå, så holdes maden varm og du har en bordskåner.

150,00 DKK
Model/varenr.: 09.5265

Kul til din Cobb grill ( Cobble Stone ) Med Cobble Stone får du en hurtig og sikker optænding samt en jævnt fordelt varme under hele tilberedningen. Det har aldrig været nemmere at tænde op; Forbered middagen, og tænd først for Cobb grillen, når du er klar til at grille. Pakken indeholder 6 Cobble Stone briketter, som hver er pakket i en lufttæt pose. Samlet vægt: 2,7 kg.

119,00 DKK
Model/varenr.: 09.5280
Kogebog med køkkenet under armen "Med køkkenet under armen..." er gennemillustreret med flotte og appetitvækkende farvefotos. Opskrifterne omfatter alt fra kødretter over fisk og skaldyr til boller og pandekager.
99,00 DKK
Populær
-33%
Model/varenr.: 34590000

Her er Grillen som du kan få plads til i din Kistebænk i båden mm.

Tag den med dig, fold den ud og gå i gang med at grille.
NomadiQ er verdens første transportable letvægtsgrill i et helt unikt design og hvor kun de bedste materialer er blevet brugt.
NomadiQ mål har været at designe en transportabel gasgrill, der skulle være ligetil at bruge, praktisk, sikker og samtidig se godt ud.
Den kan bruges i parken, på altanen, i båden, på skovturen, på stranden, hvor som helst du kunne tænke dig at grille.

Individuelt temperaturstyring
Temperatur kan styres individuelt på begge sider.
Så vil du kun have tændt for den ene side er dette også muligt med denne gasgrill.

 

 

1.998,00 DKK
2.999,00 DKK
Du sparer: 1.001,00 DKK
Populær
Model/varenr.: 48590000
299,00 DKK

Reservedele til Cobb Grill

Pris fra
55,00 DKK
Model/varenr.: 09.5115

Cobb Bageform

120,00 DKK
Model/varenr.: 09.5110

Cobb Lågholder

159,00 DKK
Model/varenr.: 09.5032
Overtræk til Cobb Premier Gas. vare nr. 09.5015 Så den kan stå udenfor uden at blive våd.
159,00 DKK

Historien bag Cobb grill

Cobb Grillen er en unik opfindelse, der har sine rødder i Sydafrika. Ideen var at lave en effektiv, transportabel og sikker grill. En grill, der fungerer optimalt med et minimum af optændingsmateriale, der i første omgang var tørrede majskolber (corn cobs).

Cobb Grillen blev hurtigt en succes i Sydafrika. I 2003 blev den kåret som årets opfindelse i "Times" og samme år vandt den priserne som bedste nyhed og bedste BBQ grill ved den internationale EXPO messe. Cobb Grillen breder sig nu med høj hast over hele kloden - prøv den, og du vil forstå hvorfor.

Cobb Grillen blev introduceret for danskerne for 3 år siden. Inden da blev den flot modtaget i alle grillers land, Amerika. Her blev Cobb tildelt to fornemme priser på EXPO Messen. Samme år kårede amerikanerne også Cobb som bedste BBQ grill.

Heller ikke herhjemme gik der længe, før specielt udefolket som sejlsportsfolk og campister fik øjnene op for kvaliteterne i den lille og meget handy grill.