Dometic cool ice isoleringsboks

Hold dig cool med en DOMETIC COOL ICE isoleringsboks!

Alt i en løsning med en Dometic cool ice isoleringsboks, her kan du både holde fisken og øllen kold på samme tid. Du kan medbringe den overalt, den fåes med sæde, indelingskurve, øloplukker, fiskestangsholder og enda en kop holder, så du har alt lige ved hånden. Find den model der passer til dit behov.

 

Se vores udvalg i Dometic Cool ice isoleringsbokse herunder:

Se Steen fra Marinelageret demonstrerer isoleringsboksens mange muligheder!

 

En super lækker køleboks/ isoleringsboks fra Dometic, køleboksen har en fantastisk isoleringsevne og med is eller andre køleelementer i boxen, kan øl, vand, mad og fisk holde sig kølige i op til flere dage.

Fåes i flere str. 

Pris fra
1.178,00 DKK

En behagelig siddeplads på din Dometic isboks
Fastgøres nemt med de medfølgende beslag
Fremstillet af lette og slidstærke materialer

0,00 DKK
Model/varenr.: 28.3292

Dine is eller fisk kan holde sig frosne i mere end 6 dage (testet ved 25˚C)

899,00 DKK

Alt i en med en DOMETIC Cool Ice isoleringsboks

Tilbehør og brugervenlighed er kernen i designet af de nye Dometic Cool-Ice isbokse. Den nye serie af tilbehør til isboksene forbedrer komforten, når du er på farten, holder din isboks sikker mange forskellige steder, organiserer dine mad- og drikkevarer bedre og giver dig oven i købet et sted, hvor du kan anbringe din kop, drikkeflaske eller fiskestang!

Der findes en sædehynde til hver af de nye Dometic isbokse, som er nem at fastgøre og tage af, og den giver en behagelig siddeplads, når du fisker eller er ude at sejle.

Der findes kurve og skillevægge, så du nemt kan organisere indholdet i din Dometic isboks; undgå kontaminering ved at anbringe din madding i én sektion og din frokost i en anden.

Der er blevet udviklet en række tilbehør, som kan monteres på håndtaget på de nye Dometic isbokse. Beslaget kan nemt monteres og har plads til to kopholdere, fiskestangsholdere eller øloplukkere. Vælg mellem disse forskellige typer tilbehør, som det passer dig!

Steen demonstrerer isoleringsboksens mange muligheder:

Bemærk at til vores CI-model kan der påmonteres Fiskestangsholder samt kopholder.