Dometic Cool-Ice isoleringsboks WCI 33

Denne meget effektive og lette isboks kan holde is frossen i op til ti dage. Den er lavet af tyk skumisolering af kølekvalitet og har en unik labyrinttætning. Tag iskolde forfriskninger med dig, uanset hvor du tager hen!

HOLD IS FROSSEN I DAGEVIS
Dometic Cool Ice isbokse, som f.eks. Dometic Cool Ice WCI 13, er perfekte til enhver lejlighed, hvor der ikke er nem adgang til strøm. De holder din is frossen i dagevis – op til ti dage afhængigt af modellen og forholdene. Disse robuste isbokse er ideelle til langvarig udsættelse for vejret, især på både. Den tykke skumisolering af kølekvalitet og labyrinttætningen bidrager til at sikre, at isen holder længere. Det rotationsstøbte design betyder, at der ikke er nogen samlinger, hvor varme kan komme ind eller kulde kan slippe ud! Cool Ice isbokse er også ekstremt stærke, holdbare og nemme at rengøre. Denne mindre isboksmodel leveres med en praktisk bærerem, som gør den nem at transportere.

1.045,00 DKK
1.399,00 DKK
Du sparer: 354,00 DKK
Lager: På lager

FREMRAGENDE ISOLERING
Høje udendørstemperaturer, ujævnt terræn, støv eller mudder? Dometic-isbokse er “umulige at ødelægge” og klarer det uden problemer. Cool Ice-isboksene er udstyret med en ekstremt effektiv isolering, og når de er fyldt med køleelementer eller isterninger, holder de fødevarer, fisk, madding og vildt friskt. Alt efter brug og vejrforhold kan dette fortsætte i flere døgn ad gangen! De har også 5 års garanti! Fordi alle detaljer ved de sømløse formede bokse af ekstremt slagfast plast er beregnet til de hårdeste betingelser. Denne pålidelige isboks fås med stærk og tyk skumisolering af kølekvalitet og unikt labyrinttætningsdesign, der holder den kolde luft inde og varme luft ude i længere tid. Dette sikrer, at din is varer meget længere, på trods af de barske udendørstemperaturer.

MÅL
Mål for produktdybde 400 mm
Mål for produkthøjde 360 mm
Mål for produktbredde 440 mm
Bruttovolumen (DIN15502) 33.00 l
Opbevaringsvolumen - samlet (DIN15502) 33 l
Nettovægt 5.75 kg