Ocean flaske/ kopholder m. clip on

Ocean blå  eller hvid flaske-/kopholderen med clip-on er en stilfuld og funktionel løsning til at opbevare drikkevarer og små genstande om bord på din båd. Lavet af fleksibelt polyurethan plast i en attraktiv blå farve, kombinerer denne holder æstetik med holdbarhed.

179,00 DKK
Lager:

Ocean flaske/ kopholder m. clip on

Med sit clip-on design kan flaske-/kopholderen nemt fastgøres til søgelændere eller lignende strukturer med en diameter mellem 22-26 mm. Dette gør installationen hurtig og bekvem, og det sikrer, at dine drikkevarer er inden for rækkevidde, mens du sejler.

Den alsidige holder er ikke kun begrænset til flasker og kopper. Den kan også bruges til opbevaring af mobiltelefoner, VHF-radioer, GPS-enheder og andre små værdigenstande. Dens brede åbning med en diameter på 70 mm gør den kompatibel med forskellige typer drikkebeholdere og enheder.

Med dimensioner på 10,0 cm i bredden og 14,0 cm i længden giver Ocean blå flaske-/kopholderen dig mulighed for at organisere dine nødvendigheder på en praktisk og pladsbesparende måde, hvilket gør den til en ideel tilføjelse til din bådudstyrssamling.

spacer