-25%

Smart snubber fortøjningsfjeder op til 20mm tov

Model/varenr.: 1041528

Unimer's Smart Snubber fortøjningsfjeder, velegnet til tov med en diameter op til 20 mm, repræsenterer en intelligent og effektiv løsning til sikker og skånsom bådfortøjning. Denne innovative fortøjningsfjeder er designet med fokus på brugervenlighed og ydeevne.

119,00 DKK
159,00 DKK
Du sparer: 40,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

Smart snubber fortøjningsfjeder op til 20mm tov

Den smarte funktion ved Smart Snubber er dens evne til at absorbere stød og bevægelser fra bølger og strømme, hvilket beskytter båden og dockingudstyret mod belastning og slid. Fjederen kan let monteres på fortøjningen og tilpasser sig automatisk til bådens bevægelser. Ved at bruge flere Smart Snubber fjedre kan du tilpasse fjedringsniveauet efter dine præcise behov.

Fremstillet af holdbart materiale, der er modstandsdygtigt over for de barske forhold i det maritime miljø, sikrer Smart Snubber langvarig pålidelighed. Den kan modstå påvirkninger som sollys, saltvand og vind uden at miste effektivitet eller holdbarhed.

Pakken indeholder denne Smart Snubber fortøjningsfjeder, der er egnet til tov med en diameter op til 20 mm. Dette produkt er ideelt for sejlere, der ønsker pålidelig og skånsom fortøjning, samtidig med at det bidrager til at forlænge levetiden på både og udstyr.

spacer