Slimline Pumps fra Rule

Rule Slimline - en serie af kompakte dykpumper / lænsepumper

Pumperne kombinerer trykvandspumper og bærbare pumper designet til en bred anvendelsesområde både om bord og i land. Der er 4 modeller i Slimline-serien, som indeholder filtre til anvendelse som dykpumpe eller, når filteret fjernes, til anvendelse som trykvands pumpe. Disse pumper er egnede til anvendelse med varmt og koldt vand, havvand, frostvæske og endda diesel brændstof. Pumperne kan bruges til at pumpe bundvand ud fra små rum, som cockpit shower pumpe, i kombination med dæk brusere, til almindelig vask, vand og diesel overførsel og vinter-forberedelse af motorer.

Se vores udvalg i Slimline lænsepumpe fra Rule herunder:

Rule har udviklet en række kompakte pumper, der danner en kombination af nedsænkbare pumper, in-line pumper og bærbare pumpesæt beregnet til en lang række applikationer både om bord og på land.  de indeholder filtre til brug som en nedsænkende pumpe, eller, når filteret fjernes, til brug som en inline pumpe.

Disse pumper er velegnede til brug med varmt og koldt vand, havvand, frostvæske og endda dieselolie. Pumpene kan bruges til at pumpe lænsevand ud fra små rum, som en dækbrusepumpe i kombination med dækbruser, til generel vask, vand og dieseloverførsel og til at forberede motorer til vinteren.

Pris fra
664,00 DKK
Rule Slimline pumpe model 1059
Pris fra
526,00 DKK