-25%

1852 poleringskit, rubbing & voks ronddel + microfiber klud

Model/varenr.: 1760260

1852 poleringskit er din nøgle til en strålende og beskyttet overflade på din båd. Dette omfattende sæt indeholder alt, hvad du behøver for at udføre en professionel polering, rubbing og voksning uden besvær. Med en gul vaflet skum rubbingrondel på 200 mm i diameter får du et effektivt værktøj til at fjerne ujævnheder, ridser og uønskede pletter fra overfladen. Denne rondel sikrer en jævn og grundig rubbing, der forbereder gelcoaten til den næste fase.

149,00 DKK
199,00 DKK
Du sparer: 50,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

1852 poleringskit, rubbing & voks ronddel + microfiber klud

Den sorte vaflede skum voksrondel, også på 200 mm, giver dig mulighed for at anvende voks på en ensartet og skånsom måde. Voksen beskytter ikke kun gelcoaten mod elementernes påvirkning, men efterlader også en dyb og strålende glans, der varer ved.

For at fuldende sættet medfølger en mikrofiberklud på 40 x 38 cm, perfekt til at tørre og polere overfladen efter påføring af voks. Denne klud sikrer, at din båd får en fejlfri finish, der står imod tidens tand.

1852 poleringskit er ikke kun effektivt, men også let at arbejde med. Med dette sæt er du godt rustet til at bevare din båds udseende og beskytte den mod vejrligets påvirkninger. Giv din båd den opmærksomhed, den fortjener, og lad 1852 poleringskit være din partner i bådpleje.

spacer