Selvoppustelig redningsvest Vito 170N Hammar

Pylon TM Light er en bemærkelsesværdig selvoppustelig redningsvest, der kombinerer avanceret teknologi med forbedret synlighed og brugervenlighed. Dens kraftigt blinkende LED-lys aktiveres ved kontakt med vand, hvilket øger din synlighed og sikkerhed i enhver nødsituation. Den 23 cm fleksible antenne bidrager yderligere til synligheden både over hovedet og over vandet.

Pris fra
2.799,00 DKK
3.169,00 DKK
Du sparer: 370,00 DKK
Lager:

Selvoppustelig redningsvest Vito 170N Hammar

Denne redningsvest er udstyret med en indbygget sprayhood for ekstra beskyttelse mod vand og vejr. Spinlock Lume-On lys, monteret på lungen, sikrer synlighed i mørke situationer. Pylon TM Light findes i to modeller: Vito og Vito HRS. Vito HRS inkluderer et specielt udløsningssystem for livline, hvilket gør den ideel til avancerede sejladsbehov.

Videreudviklet fra erfaringerne fra Volvo Ocean Race sejlads, leverer denne redningsvest pålidelig ydeevne og ekstra god pasform. Den er udstyret med en trykudløser og er en ideel løsning til dem, der prioriterer både sikkerhed og komfort under vandsport og sejlads. Vælg Pylon TM Light for avanceret sikkerhedsteknologi og pålidelig beskyttelse på vandet.

spacer