Garmin GHC 20 Marine Autopilot kontrol Unit

Model/varenr.: 010-01141-00
Garmin GHC 20 Marine Autopilot kontrol Unit. GHC 20 autopilot-rorstyring er kompatibel med nyere Garmin-autopiloter samt ældre modeller på både motor- og sejlbåde. Det store og klare 4" farvedisplay er let at aflæse på afstand og har en synsvinkel på 170 grader. En linse, der er klæbet på glasset, forhindrer sløring og forbedrer kontrasten. Læsbarheden i dagslys er forøget med en farveskala med stor kontrast. For at give en forbedret synlighed om natten kan du vælge mellem farveskalaer i rød/sort, grøn/sort eller den normale nattilstand sammen med en dæmpningskontrol.
4.799,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Garmin GHC 20 Marine Autopilot kontrol Unit

GHC 20 autopilot-rorstyring er kompatibel med nyere Garmin-autopiloter samt ældre modeller på både motor- og sejlbåde.

Det store og klare 4" farvedisplay er let at aflæse på afstand og har en synsvinkel på 170 grader. En linse, der er klæbet på glasset, forhindrer sløring og forbedrer kontrasten. Læsbarheden i dagslys er forøget med en farveskala med stor kontrast. For at give en forbedret synlighed om natten kan du vælge mellem farveskalaer i rød/sort, grøn/sort eller den normale nattilstand sammen med en dæmpningskontrol.

En håndholdt trådløs fjernbetjening fås som ekstraudstyr, men du opnår den størst mulige komfort ved at styre GHC 20 ved hjælp af quatix™, verdens første GPS-navigationsur med trådløs ANT™-teknologi. Strømforsyning sker via NMEA 2000® netværket. Der medfølger 2 afdækningsstykker til påhægtning, så GHC 20 kan tilpasses til den nye GPSMAP® 500/700-serie, GPSMAP 8000 Glass Helm-serien eller ældre Garmin-plottere.


spacer