Motor maling til Honda grå metal

Model/varenr.: 1630514

TK Motor Maling til Honda i grå metal er den ideelle løsning til at forny og beskytte din Honda-motor med et stilfuldt og holdbart resultat. Denne avancerede motor maling kombinerer hurtig tørring og en imponerende vejrbestandighed, hvilket gør den perfekt til at modstå udfordringerne ved skiftende vejrforhold. Den grå metal nuance ikke kun forbedrer din motors æstetik, men fungerer også som en stærk barriere mod korrosion og slid.

 

165,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

For at opnå det bedste resultat anbefales det at forberede overfladen ved at fjerne rust eller ridser med vådslibepapir, udføre en grundig rengøring og anvende TK Line’s Primer (Antirust). Efterfølgende kan Colorspray appliceres på en afstand af 30 cm for at sikre en jævn og ensartet dækning. Den store 400 ml spraydåse giver tilstrækkelig mængde maling til at dække større områder.

Invester i TK Motor Maling til Honda grå metal for at give din motor et nyt liv med forbedret æstetik og langvarig beskyttelse. Med denne motor maling kan du opnå ikke kun en visuelt tiltalende finish, men også bevare din Honda-motors præstation og holdbarhed under varierende vejrforhold.

spacer