Bio-protect 2 til beskyttelse mod dieselpest I lighed med andre organiske stoffer vil olieprodukter nedbrydes af naturligt forkommende mikroorganismer i jorden og i luften. De kommer ind i brændstoffet under opbevaring og håndtering. Al diesel, der sælges i dag, indholder 5% FAME, et biologisk tilsætningsmiddel, der er let nedbrydeligt og dermed let tilgængeligt for mikroorganismer.

Pris fra
130,00 DKK
Model/varenr.: 57.0290

Højeffektiv, rensende og plejende additiv-kombination til 2- og 4-taktsbenzinmotorer.
Fjerner aflejringer på indsprøjtningsventiler, indsugningsventiler, tændrør samt i forbrændingskamrene og forhindrer gendannelse. Forbedrer motorgangen. Fjernelse af startvanskeligheder
og ujævn motorgang. Nedsætter brændstofforbruget og mindsker emissionerne.
Til alle benzinindsprøjtnings- og -karburatorsystemer. Som tilsætning i brændstoftanken ved behandlingen af problemer eller til forebyggelse.
500 ml rækker til 250 liter brændstof.
En fyldning af doseringsbeholderen 25 ml er nok til 12,5 liter brændstof.

500 ml.

135,00 DKK
Model/varenr.: 57.0712

Bardahl ANTI DIESEL PEST Fjerner bakterier, alger og skimmel, forhindrer filter tilstopning, ændrer ikke diesel egenskaberne, stabiliserer brændstof i 24 mdr og reducerer udstødningsgasser, kan også bruges i benzin, forhindrer udtørring af pakninger, øjeblikkelig virkning.

139,00 DKK
Populær
-24%
Model/varenr.: 57.0280

Additiv der modvirker dieselpest. Kan bruges forebyggende, eller ved allerede ramte diesel systemer. Antibakterielt biocid med bred virkning mod bakterier, gær og skimmelsvampe. Rens og korrosionsbeskyttelse bevarer og beskytter brændstofsystemet. Til langsigtet konservering ved oplagring af skibsmotorer eller ved lille diesel-gennemløb.
Ved hjælp af en cetanbooster garanteres en let start ved fornyet idriftsættelse. Biocider skal anvendes på forsvarlig vis. Læs altid mærkningen og produktoplysningerne før anvendelse.

Pris fra
129,00 DKK
169,00 DKK
Du sparer: 40,00 DKK
Model/varenr.: SIE189013
SIERRA Fuel stabilizer Stabilisere og konservere benzin, 2-takts, samt dieselbrændstof og holder det frisk op til 18 mdr. Absorbere vandet fra brændstoffet for at forhindre rust og korrosion i brændstofsystemet. Perfekt for alle motorer som skal stå længe eller overvintrer. Indholder 237 ml som er nok til 121 liter brændstof.
92,00 DKK
-17%
Model/varenr.: 57.0292

Højeffektivt biocid med bredt virkeområde. Modvirker dannelse af bakterier og svamp. Biocidet har ingen negativ korrosiv effekt på forbrændingen, og er godkendt til brug
af førende motorproducenter. Biocider skal anvendes på forsvarlig vis. Læs altid mærkningen og produktoplysningerne før anvendelse.

119,00 DKK
143,00 DKK
Du sparer: 24,00 DKK

Virksomme stoffer med egenskaber, der renser, beskytter og øger cetantallet. Større tændingsevne giver bedre forbrænding af brændstoffet.
Tilsætningsstoffer med korrosionsbeskyttelse beskytte hele brændstofsystemet pålideligt mod dannelse af rust og korrosion. Den fremragende rensende effekt holder komponenterne rene og forhindrer aflejringer.
Til alle dieselmotorer indenfor den maritime sektor, herunder pumpedyser og common-rail-indsprøjtningssystemer. Fuldkommen forenelig med alle konventionelle diesel- og biodiesel-brændstoffer.
500 ml rækker til 250 liter brændstof.
En fyldning af doseringsbeholderen 25 ml er nok til 12,5 liter brændstof.

Pris fra
135,00 DKK
Model/varenr.: 57.0288

Bevarer og beskytter brændstof mod aldring og oxidation.
Forhindrer rustdannelse i hele brændstofsystemet og sikrer imod problemer ved stille-stående motorer.
Stabiliserer benzinbrændstof med biologiske andele.
Til alle 2- og 4-takts-benzinmotorer til oplagring og bevaring. Også velegnet til konstant brug i motorer, der bruges sjældent.
500 ml rækker til 100 liter brændstof.
En fyldning af doseringsbeholderen 25 ml er nok til 5 liter brændstof.

500ml.

119,00 DKK
Model/varenr.: 57.0264

Til motorer som hidtil har krævet blyholdigt benzin!
Benzin-additiv. Smører og beskytter uhærdede ventilsæder mod slid. Forhindrer motorskader og sørger for optimal kompression.
Tilsættes direkte i tanken.
Til alle motorer som hidtil har brugt blyholdigt benzin.
Anvendes ved hver tankning.
Doserflaske. 250 ml rækker til 250 liter brændstof.
NB: Undgå både over- og underdosering!

250 ml

85,00 DKK
Model/varenr.: 57.0266

Forhindrer dannelsen af sod og aflejringer i hele karburatorsystemet, såsom indsprøjtningsventiler, indsugningsventiler eller brændstofsystemets øvrige komponenter.
Ved regelmæssig brug opretholdes motorens ydeevne, og risikoen for reparationer og dermed forbundne reparationsomkostninger
reduceres betydeligt.
Til alle dieselmotorer med og uden partikelfilter - forebyggende eller til problembehandling.
Turbotestet.
Til direkte tilsætning i brændstoftanken.
Fuldkommen forenelig med alle konventionelle diesel- og biodiesel-brændstoffer samt med planteolier.
250 ml er tilstrækkelig til op til 70 l brændstof (dosering 1:280). Virkningen holder for op til 2.000 km.

250 ml.

89,00 DKK
Model/varenr.: 57.0271

Til brug ved overvintring og lange stilstandsperioder!
Langtidsbeskytter motoren mod indvendig rust og korrosion.
Til alle 2-takt og 4-takt benzin- og dieselmotorer. På 2-takt motorer fjernes luftfilter. Med motor kørende ved lave omdrejninger sprøjtes produktet i 10 – 20 sekunder i karburator.
Stands motor, fjern tændrør og sprøjt dernæst i 5 sekunder i cylinder.
På 4-takt motorer fjernes tænd- eller gløderør.
Sprøjt dernæst i 5 – 10 sekunder i cylinder. Drej efterfølgende motor ved håndkraft og monter igen tænd- eller gløderør.
300 ml

129,00 DKK