Impeller 

Impeller til alle de kendte mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF i Italien til de fleste mærker. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorerCEF har en vifte af Impeller, som er billigere end originale Impeller, men stadig af en fremragende kvalitetDe fleste motorproducenter anbefaler, at ens Impeller kontrolleres for hver 300 timer. 

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

AIS sender og modtager

Her finder du alt i AIS sender/modtager

AIS står for Automatic Identification System, som er et VHF-baseret navigations- og anti kollisionsværktøj, der gør det muligt at udveksle oplysninger imellem skibene. AIS VHF sender/modtager findes i klasse A og B, hvor en klasse A er et udstyrskrav i større skibe, klasse A er dyrere og en mere avanceret model i forhold til klasse B.

Se vores udvalg i AIS sendere og modtagere herunder:

Model/varenr.: C3894-8

RescueME MOB1 er din personlig AIS-sender som er designet til montering i alle Spinlocks oppustelige veste.
• Har Integreret DSC sender.
• Fylder 30 % mindre end andre sendere.
• har automatisk aktivering.
• Passer til alle Spinlock oppustelige veste.
• 7 års batterilevetid.
• 24 + timer levetid efter aktivering.
• 5 års garanti.
• Hurtig præcis positionering

2.699,00 DKK
Model/varenr.: ET-BT

em-trak BUOY-TRAK, giver dig mulighed for elektronisk at overvåge enhver form for fiskebøje eller redskab i overfladen. BUOY-TRAK anvender internationalt certificeret AIS-teknologi til løbende at overføre sin nøjagtige GPS-position til dit navigationsdisplay samt advare anden trafik i området - eller kun dig hvis du aktiverer kryptering. Nem og hurtig at montere til enhver bøjetype og helt vandtæt (IPx8 certificeret). BUOY-TRAK har et internt genopladeligt batteri, der gør det muligt at arbejde kontinuerligt i over 120 timer mellem opladningerne. BUOY-TRAK er en certificeret AIS AtoN transceiver, som er specielt certificeret og lovlig til brug på bøjer.

4.595,00 DKK
Model/varenr.: ET-I100-B
I100 Identifier er fastgjort ved hjælp af et sikret skib monteringskonsol system 417-0025 med RFID tænd / sluk knap. Hver identifikator skal have sit eget beslag og fastgørelsessystem. Identifier Secure Fixings Bracket leveres med alt hvad du behøver for at sikre, at Identifier transponderen er sikkert fastgjort på plads. PRODUKT INFO: Manipuleringsfri Hurtig og nem at montere RFID on/off automatisk kontakt
345,00 DKK
Model/varenr.: ET-I100-L
Hvis din I100 Identifier ikke er tilsluttet en permanent strømkilde, skal den oplades. I100-ladestationen 417-0020 giver hurtig netspænding og er nem at bruge - fjern enkelt transponderen fra monteringsbeslaget og sæt den i ladestationen. En fuld opladning tager kun et par timer og kan drive identifikatoren i op til 5 dage før genopladning. PRODUKT INFO: Hurtig oplader til i100 Identifier En fuld opladning tager kun et par timer
695,00 DKK
Model/varenr.: ET-I100-P
Fartøjets strømkilde kan anvendes til installationen, hvor permanent strømkilde er til rådighed. Det giver strøm til identifikatoren og opretholder opladning i Identifierens interne batteri. Hvis fartøjets strømforsyning fejler eller slukker natten over, vil identifieren fortsætte med at fungere med sit interne batteri i op til 5 dage. Ideel til permanent installation, hvor fartøjets strømkilde til Identifier er den primære strømkilde med Identifier interne batteri, der fungerer som standbybatteri.
1.595,00 DKK
6.299,00 DKK
Model/varenr.: 10.6898

Kompakt størrelse, let, vandtæt, med lavt strømforbrug og flere forbindelsesmuligheder. Reducer risikoen for kollision med denne Klasse-B AIS transponder. 

7.539,00 DKK
-10%
Model/varenr.: ET-B953

em-trak B953 klasse B AIS transponder har høj 5W sendestyrke og SOTDMA 1. prioritet på AIS båndet. B953 er lille og let, men leverer alligevel de allerbedste AIS-modtage- og sendeydelser, så du kan se mere AIS-information og mål på maksimal rækkevidde - alt opnået med det laveste strømforbrug.
B953 en højtydende integreret VHF-antennesplitter, der giver transponderen mulighed for at dele din eksisterende VHF-antenne uden tab af ydeevne.
Med indbygget intelligent tilslutning, integreret 2. generations GPS-modtager og antenne samt unikt FLEXI-FIT™ -beslagssystem er installation sikker og enkel.

5.845,00 DKK
6.495,00 DKK
Du sparer: 650,00 DKK
-10%
Model/varenr.: 010-02087-00

Hjælper dig med at undgå problemer på vandet
Brugervenlig, pålidelig kommunikation, som sender dine fartøjsoplysninger til andre AIS-modtagere i dit område og samtidig modtager AIS-måldata  5 watt sendeeffekt med klasse B/SO giver hurtigere positionsrapportering end nogensinde før.
Indbygget GPS med stik til valgfri ekstern antenne
NMEA 2000® tilslutning sikrer nem integration med kompatible plottere og multifunktionsdisplays
Intern VHF antenne-splitter muliggør, at VHF og AIS deler en enkelt antenne

6.209,00 DKK
6.899,00 DKK
Du sparer: 690,00 DKK

AIS står for Automatic Identification System - et VHF-baseret navigations- og anti kollisionsværktøj.

En AIS giver følgende 3 kategorier af oplysninger:

  1. Identifikation af skibets navn, kaldesignal eller IMO-nr. samt MMSI-nr.
  2. Navigation vedrørende skibets position, kurs og fart.
  3. Informationer om skibets rejse, destination, ankomsttidspunkt og skibets aktuelle dybgang.