Impeller 

Impeller til alle de kendte mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF i Italien til de fleste mærker. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorerCEF har en vifte af Impeller, som er billigere end originale Impeller, men stadig af en fremragende kvalitetDe fleste motorproducenter anbefaler, at ens Impeller kontrolleres for hver 300 timer. 

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!
Model/varenr.: SIG-ATA100

ATA100 Klasse A AIS Transponder er er fuldt typegodkendt og designet som et hjælpemiddel til kollisionsforebyggelse. Denne kompakte enhed er i stand til at udveksle dynamiske og statiske skibsdata med andre AIS-systemer. Real-time marine traffc-oplysninger fortolkes løbende ved hjælp af en kraftig intern prossesor og vises på en 7" LCD farveskærm med hurtig-respons. AIS-meddelelses funktionen er nem at bruge, hvilket sikrer, at sikkerhedsrelaterede meddelelser hurtigt kan leveres eller modtages af brugeren med meget lidt indsats. En øjeblikkelig besked og alarmfunktion giver øjeblikkelig meddelelse om ethvert potentielt problem eller farer, herunder Ocean Signals MOB1, verdens mindste Man Overboard AIS/DSC-enhed. Dynamiske data som placering, hastighed og kurs beregnes automatisk ved hjælp af den integrerede 99-kanals GPS-modtager, mens de statiske og rejserelaterede data som MMSI, kaldesignal og navn, type skib, destination, ETA osv. er let programmeret i AIS transponderen via det brugervenlig menuinterface.
ATA100 AIS Transponder Class A opfylder kravene i EU MED (Wheelmark) direktivet og USCG / FCC reglerne og opfylder hertil også EU-standarderne for indre vandveje, som administreres af CCNR.

20.695,00 DKK
Model/varenr.: ET-A200

A200 er en ny og kraftfuld AIS klasse A, som sætter nye standarder for ydeevne, funktionalitet og pålidelighed.

A200 leverer uovertruffen ydeevne og betjening i realtid fra en enkelt fuldt integreret enhed.
En stor fuldt integreret HD farveskærm giver optimal udnyttelse af A200 kraftfulde ENC kort processor med fuld AIS overlay med detaljeret kortlægning i realtid.
A200 er konstrueret til kommerciel brug, hvor brugeren er afhængig af AIS klasse A for sikkerhed og driftseffektivitet.

14.995,00 DKK