Ocean Signal ATA 100 Klasse A AIS Transponder m.7" display 760S-02697

Model/varenr.: SIG-ATA100

ATA100 Klasse A AIS Transponder er er fuldt typegodkendt og designet som et hjælpemiddel til kollisionsforebyggelse. Denne kompakte enhed er i stand til at udveksle dynamiske og statiske skibsdata med andre AIS-systemer. Real-time marine traffc-oplysninger fortolkes løbende ved hjælp af en kraftig intern prossesor og vises på en 7" LCD farveskærm med hurtig-respons. AIS-meddelelses funktionen er nem at bruge, hvilket sikrer, at sikkerhedsrelaterede meddelelser hurtigt kan leveres eller modtages af brugeren med meget lidt indsats. En øjeblikkelig besked og alarmfunktion giver øjeblikkelig meddelelse om ethvert potentielt problem eller farer, herunder Ocean Signals MOB1, verdens mindste Man Overboard AIS/DSC-enhed. Dynamiske data som placering, hastighed og kurs beregnes automatisk ved hjælp af den integrerede 99-kanals GPS-modtager, mens de statiske og rejserelaterede data som MMSI, kaldesignal og navn, type skib, destination, ETA osv. er let programmeret i AIS transponderen via det brugervenlig menuinterface.
ATA100 AIS Transponder Class A opfylder kravene i EU MED (Wheelmark) direktivet og USCG / FCC reglerne og opfylder hertil også EU-standarderne for indre vandveje, som administreres af CCNR.

20.695,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

 Overblik: Kompakt enkelt enhedsløsning med farvedisplay Kystkort i farver Opfylder EU's indre vandveje standarder Radar og målliste vises Valgbar kort orientering Indgående meddelelse og alarmvisning Alarm output for AIS SART, MOB og EPIRB detektion Flush- eller bøjlemontering Leveres med GPS-antenne Kontinuerlig selvtest med alarm Enkel at bruge Besked afsendelsesfunktionalitet Overensstemmende med gældende forskrifter WiFi og USB-interface for tilslutning til pc og tablet Pilotstik Vandtæt til IPx7 Isolerede alarm kontakter Programmerbar til op til 30 MOB enheder Enkel installation