Impeller 

Impeller til alle de kendte mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF i Italien til de fleste mærker. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorerCEF har en vifte af Impeller, som er billigere end originale Impeller, men stadig af en fremragende kvalitetDe fleste motorproducenter anbefaler, at ens Impeller kontrolleres for hver 300 timer. 

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!
Model/varenr.: 10.6880

AMEC CAMINO-108 AIS
Class-B sender/modtager med GPS antenne og 10 meter kabel.
2 modtagerkanaler, som sikrer maksimal modtagelse af tilgængelige
AIS-meddelelser.
Opsætning og tilslutning til instrumenter kan gøres ved hjælp af
NMEA2000 og NMEA0183

4.199,00 DKK
Model/varenr.: 10.6881

Class-B sender/modtager med wifi.
Den nye camino-108W har fået et forbedret
trådløs ydeevne.
Når den bruges som access point er camino- 108W i stand til at oprette forbindelse
til 5 mobile enheder på samme tid.
Den kan også konfigureres som client til at dele et eksisterende wifi-netværk.

6.249,00 DKK
Model/varenr.: ET-B951

m-trak B951 klasse B AIS transponder har høj 5W sendestyrke og SOTDMA 1. prioritet på AIS båndet. B951 er lille og let, men leverer alligevel de allerbedste AIS-modtage- og sendeydelser, så du kan se mere AIS-information og mål på maksimal rækkevidde - alt opnået med det laveste strømforbrug.

Med indbygget intelligent tilslutning, integreret 2. generations GPS-modtager og antenne samt unikt FLEXI-FIT™ -beslagssystem er installation sikker og enkel.

5.195,00 DKK
Model/varenr.: ET-B330

em-trak B330 AIS klasse B med intern GPS og Wi-Fi er vandtæt og tilbyder en unik kombination af robusthed og ydeevne, som er ideel til brug i barske maritime miljøer. B330 er konstrueret og fremstillet specielt til at fungere pålideligt og sikkert under ekstreme forhold og leverer klassens bedste AIS modtage og sende evne. Specielt velegnet til åbne arbejdsbåde, RIB og FRB.

5.295,00 DKK
Model/varenr.: ET-B360

em-trak B360 AIS Tranceiver Klasse B er en 5W robust (vejr og vandtæt) med Wi-Fi, der er fuldt certificeret med øget rækkevidde og rapporteringsfrekvens - ideel til offshore brug. Den har eksremt lavt strømforbrug og er NMEA2000 & NMEA0183 kompatibel samt integreret GPS-antenne. Em-trak B360 AIS klasse B er en internationalt fuldt certificeret AIS klasse B transceiver, der tilbyder en unik kombination af sejhed, ydeevne og funktionalitet. Lille, robust (IP67 certificeret vandtæt), letvægts- og ultraffektiv AIS klasse B med øget rækkevidde og rapporteringsfrekvens. B360 har også en integreret GPS-modtager med høj ydeevne og antenne (ekstern GPS-antenne er ikke påkrævet) og understøtter NMEA0183 og NMEA2000. HF-AIS-kerneteknologien sikrer altid optimal aktuelle og optimeret AIS-ydeevne. WiFi-funktionen tilføjer muligheden at enheder som iPads eller andre mobile enheder kan forbindes trådløst til B360 og modtage AIS, GPS og multiplexede NMEA-data til brug i mobilapps som iNavX, iSailor og meget mere.

5.995,00 DKK
Model/varenr.: ET-B400

em-trak B400 er en 5W fuldt certificeret SOTDMA AIS transponder med 2,5 gange sendeeffekten af standard klasse B AIS Transponder. em-trak AIS klasse B B400 er en kraftfuld og robust AIS klasse B velegnet til offshore og professionelt brug. B400 er en robust, vejrbestandig, fuldt integreret enhed med HD farveskærm, CMAP kompatibel og med en bred vifte af funktioner. Dens fleksible tilslutningsmuligheder, der omfatter WiFi, NMEA0183 & 2000 gør installation og integration med dine andre systemer hurtig og nem. B400 er en SOTDMA type klasse B, der yder 5W stedet for standard 2W udgangseffekt samt har transmissionsprioritet i travle områder præcis som klasse A.

10.795,00 DKK
Model/varenr.: ET-I100

em-trak AIS I100 Identifier er en fuldt integreret AIS klasse B transponder for fartøjs sporing, der har både GPS og VHF antenne integreret i forseglet, IP68 vandtæt og robust hus. Strøm kan leveres fra fartøjet eller fra eget interne genopladelige batteri, som giver op til 7 dages kontinuerlig drift mellem opladningerne. Flere sikkerheds- og anti-sabotage funktioner samt en sikker seks måneders VDR (voyage data recorder) funktion, der gør Identifier I100 ideel til maritime sikkerhedsrelaterede installationer. PRODUKT OVERSIGT Lille og let Avancerede sikkerheds detaljer Robust design sikrer kontinuerlig drifts Sikrer AIS system integritet. Meget konfigurerbar. Fleksibel strømtilførelse Genopladeligt batteri .

Tilbehør:

ET-i100-L Lader til identifier.
ET-i100-B Beslag til identifier.

4.795,00 DKK
Model/varenr.: SIG-ATB1

Ocean Signal ATB1 Klasse B AIS Transponder med SOTDMA giver øget synlighed og sikkerhed til søs. Den fuldt kompatible ATB1 klasse B SOTDMA AIS Transponder fra Ocean Signal er den seneste i en lang række vigtige sikkerhedsudstyr udviklet og fremstillet i England til maritimt marked. Designet som en hjælp til kollisionsbekæmpelse, giver den en betydelig fordel i navigationssikkerhed, der gør dit fartøj ses dag og nat, uanset vejret. Dine fartøjsoplysninger som position, hastighed, kurs og kurs er fastslået automatisk og kontinuerligt ved hjælp af den imponerende interne multi-GPS-modtager til præcis global positionering. Med avanceret teknologi giver 99 modtager og 33 sporingskanaler den mest præcise indikation af dit fartøjs position til enhver tid. Andre fartøjsoplysninger som fartøjs navn, kaldesignal, type og dimensioner samt MMSI overføres også automatisk fra ATB1. Disse oplysninger uploades til ATB1 via WiFi direkte fra Ocean Signals mobilapp eller hjemmeside. Når disse oplysninger er blevet uploadet, forbliver de gemt i enhedens hukommelse. ATB1 modtager og fortolker også AIS-meddelelser fra andre AIS-udstyrede fartøjer inden for rækkevidde, som derefter sendes til navigationsudstyr, som kortplottere, laptops eller mobiler, der bruger ATB1s NMEA 0183-, NMEA 2000®-, USB- eller WiFi-udgange. Ved hjælp af SOTDMA har denne Ocean Signal Class B-Transponder samme AIS-transmissionsprioritet som en klasse A-enhed, hvilket giver ekstra sikkerhed for, at der ikke vil være noget tab eller forsinkelse af transmission, selv i traffikerede områder. ATB1 har også en hurtigere rapporteringshastighed og højere udgangseffekt end CSTDMA klasse B enheder. Den sender AIS-transmissioner hver 5. sekund i stedet for de maksimale to transmissioner pr. minut, og 5W udgangseffekt i stedet for 2W giver transmissionerne længere rækkevidde. Et flerfarvet LED-indikatorlys på ATB1 signalerer enhedens driftsstatus. Denne ekstra sikkerhedsfunktion giver dig sikkerhed for at ATB1 har kontinuerlig AIS-transmission og optimal ydeevne. ATB1 har et slankt, men robust vandtæt design, med høj ydeevne og lavt energiforbrug. Den er hurtigt og nem at installere og leveres komplet med ekstern GPS-antenne, hvilket betyder, at alt du behøver, er ​​en passende enhed (mobiltelefon, tablet eller pc) til at uploade dine fartøjsoplysninger samt en AIS/VHF antenne. Øget synlighed til andre fartøjer (SOTDMA) Enkel at installere og bruge GRATIS brugervenlig mobil app til opsætning Overordnet intern 99-kanals GPS-modtager NMEA 2000®-tilslutning WiFi, USB, NMEA 0183 og NMEA 2000® tilslutning Leveres med ekstern montering GPS antenne

7.195,00 DKK
Model/varenr.: ET-I100SP

Identifier Solar pakke er et komplet kit, der gør det nemt og sikkert permanent at installere en AIS Identifier på skibe med sol som primær strømkilde. Systemet er robust og vejrbestandigt og når installeret, vil det sikre pålidelig og kontinuerlig drift i mange år ved hjælp solen som eneste strømkilde, og det interne Identifier batteri som en nød backup for kontinuerlig drift om natten og lange i perioder med dårligt vejr . Valgfri SAT-Trak teknologi til forbedret langtrækkende satellitovervågning. PRODUKT OVERSIGT: 1 x I100 AIS Identifier Transceiver 1 x Sikkerheds RFID beslag 1 x Rustfrit stål monteringsbeslag og mast 1 x Robust 20W solpanel 1 x Bruger and Power Interface 1 x 3 års garanti

11.995,00 DKK
Model/varenr.: ET-B954

em-trak B954 klasse B AIS transponder har høj 5W sendestyrke og SOTDMA 1. prioritet på AIS båndet. B954 er lille og let, men leverer alligevel de allerbedste AIS-modtage- og sendeydelser, så du kan se mere AIS-information og mål på maksimal rækkevidde - alt opnået med det laveste strømforbrug.
B954 kombinerer WiFi og Bluetooth til problemfri trådløs forbindelse og AIS-datasteaming til enhver mobil enhed eller pc. Herudover har B954 en højtydende integreret VHF-antennesplitter, der giver transponderen mulighed for at dele din eksisterende VHF-antenne uden tab af ydeevne.
Med indbygget intelligent tilslutning, integreret 2. generations GPS-modtager og antenne samt unikt FLEXI-FIT™ -beslagssystem er installation sikker og enkel.

8.595,00 DKK
Model/varenr.: ET-B921

em-trak B921 klasse B AIS transponder har standart 2W sendestyrke (CSTDMA).
B921 er lille og let, men leverer alligevel de allerbedste AIS-modtage- og sendeydelser i klassen, så du kan se mere AIS-information og mål på maksimal rækkevidde - alt opnået med det laveste strømforbrug.

Med indbygget intelligent tilslutning, integreret 2. generations GPS-modtager og antenne samt unikt FLEXI-FIT™ -beslagssystem er installation sikker og enkel.

4.295,00 DKK