Impeller 

Impeller til alle de kendte mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF i Italien til de fleste mærker. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorerCEF har en vifte af Impeller, som er billigere end originale Impeller, men stadig af en fremragende kvalitetDe fleste motorproducenter anbefaler, at ens Impeller kontrolleres for hver 300 timer. 

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

E-søkort

Navionics er et af verden´s største og mest erfarne producenter af søkort. 

Søkortene dækker og indeholder meget mere information, end de trykte søkort som du kender fra tidligere.  Navionics har igennem mange års erfaring designet og produceret søkort, som bruges af sejlere som et fundamentalt redskab til navigation til søs med vanddybder, navigationshjælp, beskrivelse af evt. forhindringer og anden information. samt nye features som autorouting, sonar charts og community edits.

Søkortene kommer på SD/mikro SD eller CF kort.

Se vores udvalg i Navionics E-Søkort herunder:

Alle kort laves fra gang til gang, så du altid får nyeste data. Så selvom varen står som "ikke på lager" kan du roligt bestille, vi laver det til dig.

Tjek om din plotter er kompatibel med de nyeste søkort her..

Model/varenr.: 11.9996

Dette Navionics small kort er klar til download af mindre områder verdenen over. Vælg ud fra et stort udvalg af kort områder, lige præcis det område du ønsker, og download det hjemme fra stuen ned på dit SD hukommelses kort.

1.299,00 DKK
Model/varenr.: 11.9998

Opdater dit gamle Navionics søkort til et nyt Navionics Plus søkort. Opdater til et nyt område, eller vælg det samme område, som der var på det gamle kort. Med Kortet medfølger der USB stik så du stille og roligt kan sidde, og downloade hjemme fra stuen.

999,00 DKK
Model/varenr.: 11.9996-CF

Navionics small kort er klar til download af mindre områder verdenen over. Vælg ud fra et stort udvalg af kort områder, lige præcis det område du ønsker, og download det hjemme fra stuen ned på dit SD hukommelses kort.

1.299,00 DKK
Model/varenr.: 11.9999

Med dette kort kan du opdatere dit gamle Navionics søkort til et nyt Navionics Plus søkort. Med Kortet medfølger der et USB stik, så du stille og roligt kan sidde, og downloade hjemme fra stuen. Dette kort et et preloaded kort, hvor der er downloadet et 45XG Danmarkskort du skal blot registrere det.

999,00 DKK
Model/varenr.: 11.XL3P-15P

Dette Navionics Platinum søkort med TurboView™ giver dig helt fantastiske kortdetaljer, billeder og avancerede funktioner som 3D-billede overlay fra satelitbilleder, luftfotos, panorama billeder af havne, overlay fra satellitfoto, tidevandskort og praktiske informationer om havne anløb mv.

2.999,00 DKK
Model/varenr.: 11.9997-CF

Navionics plus søkort er klar til downloading af lige præcis det område du ønsker. Navionics søkortene er identiske med Navionics Gold, men indeholder nu også SonarCharts, som er et højt detaljeret dybdekurver, samt dækning af de største søer. Download selv søkortet og vælg lige præcis det område du har brug for.

1.999,00 DKK
Model/varenr.: 11.9988

Søkort fra Navionics 45XG SD/MSD 8gb

Køber du en B&G, Simrad eller en Lowrance kortplotter kan du købe dette kort til.

Se vores udvalg af kortplottere her

1.999,00 DKK