Garmin Produkter

Hvorfor skal du vælge GARMIN?

Fordi de rå specifikationer er ikke det, som skaber brugerglæde. Marineelektronik er hjælpemidler, og skal derfor i et og alt være en fornøjelse at bruge. Vi har valgt de sidste nye produkter, og de er alle skabt med det formål at give dig et større udbytte af din tid på vandet – designet og solgt af mennesker, som deler din passion.

Se vores udvalg i GARMIN produkter herunder:

 

Nedenunder kan du downloade hele det nye Garmin katalog eller se alle deres produkter her på GARMIN`s egen hjemmeside. 

Populær
Model/varenr.: 010-02365-00

HURTIGERE, SKARPERE, SMARTERE

Med den ekstra processorkraft og det nye slanke design med kant-til-kant-glas og et mindre pladsbehov til enheden er det nemt at opgradere denne 7-tommer plotter i en lang række instrumentbrætkonfigurationer.

 

Nye 7-tommer skærme med højere opløsning giver forbedret læsbarhed i sollys med 60% flere pixels end forrige generations 7-tommer GPSMAP enheder.

Se laylines, startlinje-vejledning til kapsejlads, forbedret vindrose, linjer for kurs og kurs over bunden, datafelter med sande vinddata og skydeknap for tidevand/strøm/tid, vindretning, retning og afdrift, vindhastighed m.m.3

 

 

7.899,00 DKK
Model/varenr.: 010-11170-02

Split Connector (14.5 mm)

Model/varenr.: 010-02316-00

Den ekstremt nøjagtige GPS 24x HVS positionsmodtager/antenne giver op til 10 Hz opdateringsfrekvens for position, hastighed og tidsdata. Den muliggør en meget følsom modtagelse og udvidet positionsregistrering for Garmins serie af marine-multifunktionsskærme (MFD), -instrumentskærme og -autopiloter.

2.499,00 DKK

Garmin er førende på alle områder

Fordi Garmin er selv derude hvor det sker, de vil ikke acceptere andet end at være førende på alle områder – og Garmin har den udviklingsmæssige kraft til at være det.

Tryk på billedet for at Download Garmins katalog