Garmin GPS 73

Model/varenr.: 010-01504-00

Brugervenlig, håndholdt GPS-navigator
Højfølsom GPS markerer og gemmer 1.000 waypoints og 100 spor
Markerer dine foretrukne steder, så det er nemt at navigere tilbage igennem dem.
Garmin SailAssist™ til GPS 73 omfatter virtuel startlinje, kurslinje, nedtællingstimere og tack assist
Solopgang/solnedgang, anslået ankomsttidspunkt, samt andre beregninger og marinedata
Indbygget baggrundslys
Denne brugervenlige, håndholdte enhed er den perfekte navigationsløsning til både, sejlbåde eller små fartøjer, som ikke har en plotter. Den er også ideel som vigtig backup til nødstilfælde for alle fartøjer. Den højfølsomme GPS markerer og gemmer 1.000 waypoints og 100 spor, så du nemt kan navigere tilbage til dem. Kan bruges til lands eller til vands - og den kan flyde, hvis du skulle tabe den i vandet! Har SailAssist™ med virtuel startlinje, kurslinje, nedtællingstimere og tack assist

 

1.499,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Opfanger hurtigt satellitsignaler
Den højfølsomme GPS-modtager opfanger hurtigt GPS-signaler og sporer din placering selv på vanskelige steder såsom i dybe dale eller under tæt løvdække.

Markér vigtige waypoints
Du kan markere og gemme 1.000 waypoints og 100 spor, så du kan navigere til og fra dem igen og igen - f.eks. et godt fiskested eller en hummertejne.

SailAssist
SailAssist hjælper dig med at sejle mere effektivt. Kurslinje og Tack Assist sørger for at give besked når du skal krydse, ud fra bådens rigtige kurs i forhold til den optimalt angivne bovvinkel. Er du til kapsejlads, er der en virtuel startlinje og nedtællingstimer, som sikrer, at du krydser startlinjen på det rigtige tidspunkt

Gem vigtige data
GPS 73 er NMEA 0183-kompatibel. Du kan nemt overføre data til enheden ved at tilslutte den til din computer via USB. Hvis du er sejlsportsmand, jæger eller fisker, kan du benytte de indbyggede data om himmellegemer, som omfatter tider for solopgang og solnedgang, jagt- og fiskerikalender, anslået ankomsttidspunkt, samt andre beregninger og marinedata.

Display med høj kontrast
GPS 73 har en intuitiv brugergrænseflade med dedikerede, baggrundsbelyste knapper, som giver hurtig og nem betjening. Display med høj kontrast gør det nemt at aflæse under alle lysforhold.