Garmin echoMAP™ CHIRP 72sv Med/uden GT52HW-TM Transducer

CHIRP giver dig avanceret ekkolodsteknologi
 7" farvedisplay med knapbetjening
Garmin CHIRP traditionel og Garmin CHIRP ClearVü™/SideVü™
Panoptix™ beslag til altseende ekkolod (transducer medfølger ikke)
Globalt baggrundskort
Forudindlæst software til oprettelse af Quickdraw Contours HD-kort

Pris fra
7.099,00 DKK
7.999,00 DKK
Du sparer: 900,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Garmin echoMAP™ CHIRP 72sv Med/uden GT52HW-TM Transducer

Nu er det tid til, at du kommer i gang med at fiske med den avancerede teknologi fra CHIRP ekkoloddet. 7" echoMAP CHIRP, er let at installere og nem at anvende, samt indbygget CHIRP ekkolod, Garmin SideVü og Garmin CHIRP ClearVü, de tydeligste scanningsekkolod på vandet (fås også uden transducer). Den understøtter Panoptix ekkolod og indeholder forudindlæst software til Quickdraw Contours, så du med det samme kan oprette dine egne HD-kort med 30 cm (1 fod) konturer, når du fisker. Den interne 5 Hz GPS opdaterer position og retning 5 gange i sekundet. Den har NMEA 2000® understøttelse af motordata, sensorer, autopiloter og meget mere. Ledningerne sættes direkte i holderen, så du hurtigt kan installere og afmontere din enhed fra strømforsyning og holder. hæk-og elmotorbeslag medfølger.

Quickdraw Contours er en gratis, brugervenlig software, som allerede er installeret på din Garmin. Den opretter øjeblikkeligt dine helt egne, personlige HD-fiskekort med 30 cm (1 fod) konturer. Skræddersy dem til dine behov. Det er dine kort. Du ejer dem. Behold dine data for dig selv, eller del dem med Quickdraw-fællesskabet på Garmin Connect. Der kræves ingen særlig kortlægningsekspertise. Du skal blot fiske, mens softwaren opretter kort. Du kommer ikke til at vente eller sende filerne væk, sådan som anden kortlægningssoftware kræver det - resultaterne vises øjeblikkeligt. Brug den med alle Garmin Panoptix™, alle HD-ID™, alle CHIRP-aktiverede Garmin ClearVü-transducere eller NMEA 2000® kompatible dybdetransducere. Har du mere end 1 ekkolod installeret ombord? Quickdraw Contours vælger automatisk det mest egnede ekkolod til at levere det allerbedste resultat til dig!

Forskellen ved Garmin CHIRP

De indbyggede ekkolodsfunktioner i echoMAP 72sv omfatter CHIRP ekkolod, den mest avancerede ekkolodsteknologi, der fås til fritidsfiskere og -sejlere. CHIRP ekkolod giver utroligt klar måladskillelse og -definition, fordi den lægger endnu mere energi i målet end traditionelle ekkolod. Den har også ekkolodsoptagelsesfunktion, som koordinerer timing af ekkolodsreturdata med bådens position og gemmer digitale oplysninger til afspilning på en computer, der bruger HomePort™ planlægningssoftware. Brug kablet til deling af brugerdata, waypoints og ruter mellem flere enheder.

De klareste scanningsekkolodsbilleder på vandet

Garmin CHIRP ClearVü og CHIRP SideVü scanningsekkolod viser næsten fotografiske billeder af, hvad der findes under og ud til siderne fra båden. Du kan tydeligt se strukturer, undervandsobjekter og fisk. Understøtter også Minn Kota® og MotorGuide® elmotorer med integrerede transducere.

Opgrader med de bedste Garmin kort på vandet

En enkelt microSD™ kortplads giver mulighed for udvidelse af hukommelsen ved køb af tilbehørskort som BlueChart® g2 eller BlueChart® g2 Vision®. BlueChart g2 Vision omfatter også det eksklusive Garmin Auto Guidance, en teknologi, der guider dig til dine fiskesteder. Baseret på bådens specifikationer opretter Auto Guidance øjeblikkeligt en visuel pejling, som du kan følge for at undgå lavt vand og andre kortlagte forhindringer.

Opret dine egne HD-kort

Quickdraw Contours er en gratis, brugervenlig softwarefunktion, som er forudinstalleret på din echoMAP CHIRP 72sv. Den opretter øjeblikkeligt dine egne, personlige HD-fiskekort på skærmen med 30 cm (1 fod) konturer. Tilpas kortene efter behov; du ejer dem. Behold dine data for dig selv, eller del dem med Garmin eller dine venner. Der kræves ingen særlig kortlægningsekspertise. Fisk blot, mens du opretter Quickdraw Contours kort. Du kommer ikke til at vente eller sende filerne væk, sådan som anden kortlægningssoftware kræver det — resultaterne vises øjeblikkeligt. Brug den med alle Garmin Panoptix transducere, alle HD-ID&trade ekkolod, alle CHIRP aktiverede Garmin ClearVü transducere eller NMEA 2000-kompatible dybdetransducere. Har du mere end 1 ekkolod installeret ombord? Quickdraw Contours vælger automatisk det mest egnede ekkolod til at levere det allerbedste resultat til dig.

Kurs og position opdateres 5 gange pr. sekund

Hurtig, følsom 5 Hz intern GPS opdaterer position og kurs 5 gange i sekundet, så din bevægelse på skærmen bliver mere flydende. Nu er det hurtigt og nemt at indsætte op til 5.000 nøjagtige waypoints til dine hemmelige fiskesteder - og finde tilbage til dem.

Tilføj et Panoptix LiveVü fremadrettet ekkolod

Med LiveVü fremadrettet kan båden være i bevægelse eller ligge stille. Uanset hvor din elmotor peger hen, vil du se levende billeder af, hvad der sker under vandet. Se din krog synke ned, og se dens dybde og bevægelse, når du haler den ind. Se den bevæge sig i forhold til vandets strukturer. Se fisk svømme og reagere på din madding. Hvis de angriber, kan du se og føle hugget. Når fisken sidder på krogen, kan du se kampen på skærmen, mens den foregår. Med Panoptix LiveVü fremadrettet kan du se det hele blive vækket til live op til 30 meter (100 fod) væk.

Tag din echoMAP med dig

Når du er ude af vandet, er det nemt at holde din echoMAP godt beskyttet. Du behøver ikke rode med tilslutning og frakobling af ledninger fra enheden, fordi ledningerne sættes direkte i holderen. Derfor kan du hurtigt sætte din echoMAP i holderen og fjerne den igen - og samtidigt tilslutte den til strømforsyningen og frakoble den igen uden problemer.

Forbedret Auto Guidance

Du skal blot indtaste den position, du vil sejle til, så søger patenteret Garmin Auto Guidance-teknologi øjeblikkeligt i de relevante kort for at oprette en sikker rute på displayet, som hjælper dig med at undgå lave broer, lavt vand og andre kortlagte forhindringer på ruten.

Med den udvidede Version 2.0 har du adgang til flere funktioner og egenskaber. Du kan justere den beregnede Auto Guidance-sti ved at tilføje viapunkter ved stoppesteder eller landemærker langs den ønskede rute. Du kan nemt gennemse farepunkter på den beregnede rute. Og du kan tilmed aktivere en kompatibel Garmin-autopilot, så den følger Auto Guidance ruten automatisk. Andre forbedringer i 2.0 giver dig mulighed for at beregne ankomsttidspunkter ethvert sted på ruten (fremragende til timing af ankomster efter åbning af broer og andre tidskritiske hændelser). Og bedre endnu kan du nu gemme dine plottede Auto Guidance-ruter til fremtidig navigation ved at sikkerhedskopiere dem på et SD™ kort med din BlueChart g2 Vision kartografi¹.

Overførsel af GPX waypoints

Hvis du har waypoints, spor eller ofte benyttede ruter gemt på en anden producents GPS-produkt - eller på en håndholdt Garmin-enhed - er det nu nemmere end nogensinde før at overføre disse elementer til din nye Garmin-plotter via GPX-softwareformatet, som er branchestandard. GPX er et åbent standardformat til udveksling af GPS-data på tværs af platforme og programmer. Med denne brugervenlige grænsefladeteknologi har Garmin bragt "no waypoint left behind" op på et helt nyt niveau af bekvemmelighed.

Flere skyggelægninger i dybdeområder

Angiv op til 10 forskellige dybdeområder med hver sin farve. Gør det nemmere at se destinationsdybder med et enkelt øjekast.

Idriftsæt autopilot fra plotter

For at gøre idriftsættelse lettere og mere bekvemt kan du håndtere hele idriftsættelsesprocessen for autopiloten fra plotterens skærm.

 

Flere skyggelægninger i dybdeområder

Angiv op til 10 forskellige dybdeområder med hver sin farve. Gør det nemmere at se destinationsdybder med et enkelt øjekast.

Idriftsæt autopilot fra plotter

For at gøre idriftsættelse lettere og mere bekvemt kan du håndtere hele idriftsættelsesprocessen for autopiloten fra plotterens skærm.

¹BlueChart g2 Vision SD-kort kræves til denne teknologi.

Transducerversion

 • echoMAP CHIRP 72sv med globalt baggrundskort
 • Strøm-/datakabel
 • Vippemonteringsbeslag
 • Holder med hurtigudløser
 • Beskyttende dæksel
 • Sæt til planmontering
 • GT52HW-TM transducer (12-benet)
 • Agterspejlsmontering
 • Monteringsudstyr
 • Dokumentation

Uden transducerversion

 • echoMAP CHIRP 72sv med globalt baggrundskort
 • Strøm-/datakabel
 • Vippemonteringsbeslag
 • Holder med hurtigudløser
 • Beskyttende dæksel
 • Sæt til planmontering
 • Monteringsudstyr
 • Dokumentation
 • Udseende og ydeevne

  Fysiske mål 250 mm x 139 mm x 51 mm
  Displaystørrelse, BxH

  152 x 91 cm; 178 cm (7") diagonalt

  Displayopløsning, WxH 480 x 800 pixel
  Skærmtype WVGA skærm
  Vægt 0,77 kg
  Antenne Intern eller ekstern over NMEA 2000
  NMEA 2000® compatible  
  NMEA 0183 kompatibel  
  Strømforbrug

  10,5 W

  Monteringsmuligheder Bøjle- eller planmonteret
  Garmin Marine Network™ porte

  1 Panoptix™ port

  Kort og hukommelse

  Forudindlæste kort

  Ingen

  Accepterer datakort

  1 microSD™ kort

  Waypoints

  5.000

  Ruter 100
  Sporlog 50.000 punkter; 50 gemte ruter

  Plotterfunktioner

  Kompatibel med Garmin-ekkolod Ja
  Understøtter AIS (sporer målskibes position)  
  Understøtter DSC (viser positionsdata fra DSC VHF-radio)  
  Tidevandstabeller  
  BlueChart® Mobile (planning) compatible

  Nej

  Garmin Helm™ compatible Nej

  Ekkolodsfunktioner og specifikationer

  Dobbeltfrekvent ekkolod  
  Ekkolod med dobbeltstråle  
  Understøttede frekvenser

  CHIRP (low, mid, high)

  Traditional: 50/77/200 kHz

  ClearVü: 260/455/800 kHz

  SideVü: 260/455/800 kHz

  Sendestyrke 500 W (RMS) / 4.000 W (peak to peak)
  CHIRP sonar technology Yes (Built-in)
  ClearVü Ja (indbygget)
  SideVü

  Ja (indbygget)

  Maksimal dybde

  701 m (2.300 fod) ved 77 kHz, ferskvand

  335 m (1.100 fod) ved 77 kHz, saltvand

  (dybdekapacitet afhænger af bundtypen og andre vandforhold)

  Bund lås (viser respons fra bunden)  
  Log og graf over vandtemperatur  
  Sonar recording  
  Sonar history rewind  

  Tilslutninger

  Antal ben på transducer 12
  NMEA 0183 input ports

  1

  NMEA 0183 output ports

  1

  Video input ports Ingen
  Video output ports Ingen
  Wireless connectivity

  Nej

 • Dokumentation