-19%

Cobra HH350 Flydende VHF-radio

Model/varenr.: 1119629

HH350 Flydende VHF-radio

HH350 Flydende VHF-radio er den ultimative kommunikationsløsning til maritime eventyr, der kombinerer avancerede funktioner med en holdbar og flydende konstruktion. Denne radio leverer en imponerende Tri-Watch-funktion, der overvåger tre kanaler samtidig, inklusive Kanal 16 og to brugerdefinerede valgte kanaler. Med muligheden for at programmere et ubegrænset antal kanaler har du frihed til at tilpasse din radiokommunikation efter behov.

1.299,00 DKK
1.599,00 DKK
Du sparer: 300,00 DKK
Lager: På lager

Forbedre din maritime kommunikation og beredskab!

Med variabel sendestyrke på 1, 3 eller 6 watt sikrer HH350 optimal dækning og effektivitet, uanset de maritime forhold. Den indbyggede scanningfunktion gør det let at overvåge alle tilgængelige kanaler for samtaler, hvilket øger chancerne for effektiv kommunikation. For yderligere brugervenlighed kan funktionsknapper og nøgler låses, hvilket er ideelt under krævende forhold på vandet.

Radiopakken inkluderer en lader til både 12 V og 220 V, en praktisk bælteklips og et genopladeligt lithium-ion-batteri, der sikrer lang batterilevetid under dine maritime eventyr. Med HH350 Flydende VHF-radio får du ikke kun avancerede funktioner, men også pålidelig og sikker kommunikation, der er afgørende for sikkerhed og koordination på vandet. Invester i denne flydende VHF-radio for at forbedre din maritime kommunikation og beredskab.

spacer