-21%

Cobra bærbar VHF radio hh600 m. GPS/DSC

Model/varenr.: 1119626

Cobra bærbar VHF radio hh600 m. GPS/DSC

Cobra bærbar VHF-radio HH600 med GPS/DSC er det ultimative udstyr til sikker og pålidelig kommunikation på vandet. Den avancerede VHF-radio er udstyret med Cobra's eksklusive Rewind-Say-Again digital voice recorder, hvilket betyder, at du aldrig vil gå glip af en vigtig VHF-transmission. Radioen er designet til at flyde, og med den aftagelige antenne får du optimal fleksibilitet og dækning.

2.499,00 DKK
3.159,00 DKK
Du sparer: 660,00 DKK
Lager: Leveringstid er Over 14 dag(e)

Den perfekte ledsager!

Med funktioner som Tri-Watch, der overvåger tre kanaler samtidig, herunder Kanal 16 og to brugerdefinerede valgte kanaler, samt muligheden for at programmere et ubegrænset antal kanaler, giver HH600 dig fuld kontrol over din radiokommunikation. Med variabel sendestyrke på 1, 3 eller 6 watt tilpasser du nemt dækningen efter forholdene.

Denne VHF-radio er ikke kun vandtæt og flydende, men den har også en række praktiske funktioner som Bluetooth-teknologi, en indbygget GPS og DSC samt en LED lommelygte med SOS-funktion. Desuden følger der en komplet pakke med en 12V og 220V lader, bælteklips og et genopladeligt lithium-ion-batteri.

Cobra HH600 er den perfekte ledsager til alle dine maritime eventyr, der sikrer klar og effektiv kommunikation, uanset hvor du sejler. Invester i denne kompakte bærbare VHF-radio for at forbedre din sikkerhed og samtidig nyde alle fordelene ved avanceret radioteknologi.

spacer