Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

Lowrance fishfinder ekkolod

CHIRP Ekkolod, Fishfinder eller Transducer

Lowrance’s Broadband Sounder anses for at være en af de bedste fishfinders i verden, dog har single-frekvens operation har sine ulemper. For eksempel, for at øge følsomheden, øger du forstyrrelser skærmen - både i nærheden af overfladen og i vandsøjlen. Men hvis følsomheden reduceres, kan fisk undgå at blive vist, da gain-indstillingen er for lav.

Se vores udvalg af fishfinder / Ekkolod herunder:

Indtil lancering af CHIRP, brugte de fleste fishfinders en enkelt frekvens til at afsøge vandsøjlen - dette anses for at være standardsonar til at måle dybder samt detektere fisk med. 200 kHz betragtes generelt som et godt single-frekvensvalg til lavt og mellemdybder (til omkring 300 fod) og 50 kHz er et godt valg for større dybder.


Fordi CHIRP bruger flere frekvenser på én gang, er du i stand til at se mål bedre end nogensinde før. Individuelle fisk er nu lettere at identificere i eller omkring stimer, og fisk ses lettere, når de står nær strukturer eller bunden.

CHIRP leverer perfekt separation af targets, og giver mindre støj på skærmen. Alle disse fordele er tilgængelige uanset om du fisker en sø, på kysten eller langt til havs.
Lowrance leverer CHIRP i stortset alle apparater, og kan med deres egen HDI-transducer levere én transducer til tre typer sonar! CHIRPteknologien er udbredt fra Elite 4X til HDS 12 Gen3!

-7%
Model/varenr.: 10.6031

HOOK2-displays er nemme at bruge og giver fantastisk værdi for pengene.
Du kan bruge mere tid på at fiske og mindre tid på at lave justeringer med Autotuning Sonar,
en ny funktion, der aktivt holder ekkolodsindstillingerne præcise, så du får tid til at fiske uden besværet med ekkolodsjusteringer, når fiskeforholdene ændrer sig.
Du skal bare slå det til og fiske. Ja, så nemt er det.

1.115,00 DKK
1.199,00 DKK
Du sparer: 84,00 DKK
-7%
Model/varenr.: 10.6030

HOOK2 4X" TripleShot tilbyder en brugervenlig og enkelt menu, med nem og hurtig adgang til nøglefunktioner og den nye autotuning sonar. HOOK2 4X" sælges med en 200 hz hæktransducer.

Brugervenligt ekkolods instrument med autotuning af ekkolodsbilledet, som hjælper dig med at bruge mere tid på at fiske ved at fjerne besværet med at foretage langsommelige ekkolods indstillinger.

Bem: Hvis det er mere end 25 meter dybde kan det give lidt problemer da dens Tranducer ikke er så kraftig

925,00 DKK
999,00 DKK
Du sparer: 74,00 DKK
-20%
Model/varenr.: 10.6156

Lækker fishfinder og kortplotter fra lowrance, der minder meget om Garmins striker modeller.

1.999,00 DKK
2.499,00 DKK
Du sparer: 500,00 DKK
Model/varenr.: 10.6101

Den tid, hvor du skulle eje en båd for at få en kvalitetssonar til lokalisering af fisk, er nu forbi. Med Lowrance FishHunter® Pro-transduceren, der kastes ud i vandet, vil lystfiskere, der fisker fra bredden, kajen eller molen, vide, hvor de skal kaste hver gang, da de kan se ekkolodsdata på en smartphone eller tablet via Wi-Fi-forbindelse med FishHunter-transduceren.• Ingen internet- eller mobilforbindelse påkrævet.
Bem: den udgave er kun med Engelsk sprog

849,00 DKK
Model/varenr.: 10.6032

HOOK2 4X" gps TripleShot tilbyder en brugervenlig og enkelt menu, med nem og hurtig adgang til nøglefunktioner og den nye autotuning sonar. HOOK2 4X" har integreret gps og sælges med en 200 hz hæktransducer.

2.449,00 DKK
Model/varenr.: 10.6050

Ny HOOK Reveal fishfinder gør fiskeriet lettere og leverer kraftfuld ydeevne med Lowrance velkendte værktøjer, såsom Autotuning af sonar, Sidescan, Downscan Imaging og nu Fishreveal.

2.869,00 DKK
Model/varenr.: 10.6449

Hæktransducer til følgende instrumenter:

  • Lowrance Hook2
  • SIMRAD Cruise 83/200Hz
609,00 DKK