Med NAVICO kan du styrer musikken, danne trådløst netværk mm.

Navico SonicHub 2 modulet har integreret Bluetooth modul, så der kan streames musik direkte fra en smartphone eller tablet. Systemet har en integreret AM / FM radio tuner , og understøtter afspilning fra et USB stik.

Navico Go-free Wifi giver dig muligheden for at parre din tablet og HDS kortplotter, så du får fuld kontrol over din kortplotter fra din tablet og kan se de samme informationer som plotteren.

Se vores udvalg af Navico produkter herunder:

699,00 DKK
Model/varenr.: 10.6312

Brug din iPad som kortplotter med Navico Free Wireless modul. Dette nye modul giver dig mulighed for at danne et trådløst netværk, så du kan styre eller se din kortplotter ved hjælp at din tablet eller smartphone. Når din tablet er parret med din HDS kortplotter, har du fuld kontrol over din kortplotter fra din tablet og kan se de samme informationer som plotteren

1.999,00 DKK
Model/varenr.: 10.6315
2.899,00 DKK
699,00 DKK
12.999,00 DKK
Model/varenr.: 10.6384
3.719,00 DKK
Model/varenr.: 10.6500

"Ghost" Stille af navn, men kraftfuldt i sit design -  Fly-by-Wire styring med øjeblikkelig og flydende fly-by-wire styringskontrol, som giver en fornemmelse af en traditionel kabelstyret motor, men uden de fysiske kabler.

28.999,00 DKK

NAVICO produkter til musik styring, trådløst netværk mm.

Med Navico SonicHub 2 modulet ved tilslutning til en NMEA 2000® netværk, er det muligt at styre musikken ombord fra et HDS instrument på netværket. Systemet følger standard NMEA 2000 audio, og har to USB-porte til tilslutning og opladning flere enheder og understøtter USB videoafspilning. Den SonicHub2 Modulet arbejder med Android-enheder og IOS enheder med Lightning stik.

Med Navico Go-free Wifi modul får du mulighed for at danne et trådløst netværk, så du kan styre eller se din kortplotter ved hjælp at din tablet eller smartphone. Når din tablet er parret med din HDS kortplotter, har du fuld kontrol over din kortplotter fra din tablet og kan se de samme informationer som plotteren.