-25%

Cobra VHF radio MRF77

Model/varenr.: 1119635

Cobra VHF-radioen MRF77 er en topmoderne og pålidelig kommunikationsenhed, der er skabt til at opfylde de strenge krav inden for maritim sikkerhed og kommunikation. Med bøjle- og skotmonteringsbeslag inkluderet får du fleksibilitet i installationen. Den avancerede Trippelvagt-funktion giver overvågning af Kanal 16 og to brugerdefinerede kanaler, mens Memory Scanning automatisk skanner programmerede kanaler for aktivitet.

2.399,00 DKK
3.199,00 DKK
Du sparer: 800,00 DKK
Lager: Leveringstid er Over 14 dag(e)

Cobra VHF radio MRF77

Funktionaliteter som DSC Call Waiting sikrer modtagelse af registrerede MMSI ID-numre og andre data ved DSC-opkald. Den unikke "Rewind-Say-Again"-funktion gør det muligt at optage de sidste 20 sekunder af en samtale, hvilket kan være afgørende for at fange vigtige informationer. Med Radio Check tjekker du batterispænding, sendestyrke og antenneforhold for pålidelig drift.

Cobra MRF77 imponerer også med et stort display og adgang til alle internationale kanaler, L1 og L2 lystbådskanaler samt F1, F2 og F3 fiskekanaler (kan programmeres ved køb), som er specielt tilgængelige for erhvervsfiskere. Nød-DSC-knap, NMEA 0183 GPS-tilslutningskabel og muligheden for hurtigt at vælge Kanal 16 er blot nogle af de funktioner, der øger brugervenligheden og effektiviteten. Denne radio er vandtæt og kan modstå 30 minutter i op til 1 meters dybt vand. Med en variabel sendestyrke på 1 eller 25 watt er Cobra MRF77 et uundværligt redskab for sikker og klar kommunikation på vandet.

spacer