-23%

Victron cyrix-ct mikroprocessor relæ 230amp. 12/24v

Model/varenr.: 1250848

Victron Cyrix-CT Mikroprocessor Relæ (230A, 12/24V) er en avanceret elektronisk enhed designet til intelligent styring af batteriforbindelser i 12V og 24V systemer. Dette relæ er en kritisk komponent i et effektivt og pålideligt energisystem, der bruges i forskellige applikationer, såsom marine, solenergi og andre mobile strøminstallationer.

1.179,00 DKK
1.539,00 DKK
Du sparer: 360,00 DKK
Lager: På lager

Victron cyrix-ct mikroprocessor relæ 230amp. 12/24v

Cyrix-CT relæet bruger en avanceret mikroprocessor, der overvåger og kontrollerer batteriforbindelserne med stor præcision. Det er i stand til at håndtere store strømme, idet det har en kapacitet på 230 ampere, hvilket gør det velegnet til kraftfulde energisystemer.

Et af de bemærkelsesværdige træk ved dette relæ er dets evne til at sikre en problemfri og intelligent kombination af to batterier. Den mikroprocessorstyrede teknologi gør det muligt for relæet at beslutte, hvornår det er hensigtsmæssigt at forbinde eller adskille batterierne for at optimere ydeevnen og forhindre dyb afladning eller overopladning.

Victron Cyrix-CT er designet med pålidelighed for øje og sikrer en robust og langvarig løsning til styring af dine batteriforbindelser. Dets alsidighed gør det velegnet til forskellige applikationer, hvor effektiv batteristyring er afgørende for at opretholde pålidelig strømforsyning. Denne mikroprocessor-relæteknologi giver optimal kontrol og beskyttelse af dit elektriske system.

spacer