-30%

Ventilator Marinco3" Nat og dag solcelle

Model/varenr.: 1100050

Oplev optimal ventilation og komfort om bord med vores smarte solcelleventilator i rustfrit stål fra Marinco3". Denne innovative ventilator er designet til at sikre en behagelig oplevelse på vandet, både dag og nat.

1.599,00 DKK
2.269,00 DKK
Du sparer: 670,00 DKK
Lager: På lager

Ventilator Marinco3" Nat og dag solcelle

Med den indbyggede solcellepanel absorberer ventilatoren solenergi om dagen og bruger den til at drive ventilationsventilen, hvilket sikrer en konstant luftstrøm i kahytten eller andre lukkede rum. Dette giver ikke kun en behagelig temperatur, men også forbedret luftkvalitet og mindre kondens, hvilket reducerer risikoen for skimmel og fugtskader.

Den rustfri stålkonstruktion sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed over for saltvand og marine miljøer, hvilket gør den ideel til både fritidssejlere og professionelle søfolk. Den kompakte størrelse og det elegante design giver mulighed for nem installation på forskellige steder om bord, herunder kahytter, badeplatforme eller motorrum.

Ventilatoren fungerer støjsvagt og effektivt, og den kan let aktiveres og deaktiveres efter behov. Med sin smarte solcelleteknologi kræver den ingen ekstern strømkilde eller batteriskift, hvilket gør den miljøvenlig og økonomisk overkommelig i brug.

Uanset om det er under en solrig dagsejlads eller en stille nat under stjernerne, giver vores smarte solcelleventilator en pålidelig og energieffektiv løsning til at opretholde en behagelig og luftig atmosfære om bord.

spacer