-22%

KUN TIL AFHENTNING:1852 Coastal grab bag med nødblus

Model/varenr.: 1160530

Forbered dig på sikkerhed til søs med 1852 Coastal grab bag med nødblus. Denne kysttaske er en nødvendig ledsager, når uheldet er ude, og den leveres komplet med afgørende nødsignaler.

Bem: Denne vare skal afhentes i vores Butik I Sønderborg da den ikke må sendes.

 

689,00 DKK
879,00 DKK
Du sparer: 190,00 DKK
Lager: På lager

1852 Coastal grab bag med nødblus

Sættet inkluderer to røde håndblus, der er uundværlige i nødsituationer og sikrer synlighed, samt et hvidt håndblus, der yder ekstra nødbelysning. Derudover er der to faldskærmsraketter, der kan afgive lys i højden, hvilket øger synligheden og gør det lettere for redningsfolk at lokalisere din position.

Vigtigt at bemærke er, at denne vare skal afhentes i vores butik i Sønderborg, da den ikke må sendes. Denne restriktion er et resultat af produktets karakter og overensstemmelse med regler og bestemmelser vedrørende transport af nødblus.

Med 1852 Coastal grab bag er du udstyret til enhver nødsituation, og det omfattende sæt af nødsignaler giver dig ro i sindet, når du befinder dig på vandet. For sikkerhedens skyld skal du afhente dette produkt i vores butik i Sønderborg, hvor vores personale vil sikre, at du får det rette udstyr til dine eventyr på havet.

spacer