Impeller 

Impeller til alle de kendte mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF i Italien til de fleste mærker. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorerCEF har en vifte af Impeller, som er billigere end originale Impeller, men stadig af en fremragende kvalitetDe fleste motorproducenter anbefaler, at ens Impeller kontrolleres for hver 300 timer. 

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

splejse med liros

Lær at splejse med Liros!

Liros er en af verdens størst og markedsledende producenter af yacht tovværk og speciale liner til industri. Liros er made in Germany og alt tov produceres 100% inhouse. Fabrikken er og har branchens mest moderne faciliteter og har 160 års erfaring i tovproduktion. Liros tov leveres til de fleste bådværfter, mastefabrikanter og sejlmager i Europa, og Liros levere kun gennemtestet produkter.  I hightech linerne bruger Liros kun de bedste materialer så som Dyneema *, Vectran, Zylon mm og de fleste liner er foretrukket og varmebehandlet.

Liros er leverandør til mange sejlerlandshold over hele verden, til America`s Cup, Volvo Ocean Race og match race både samt mange mange race og cruising både.

Udvikling af tovværk til kapsejlads både kommer alle tursejler til gode, så de i dag kan købe strækstabile fald og skøder af højeste kvalitet i fx polyester til en fornuftig pris i stedet for at bruge tov kombineret med wire. Columbus Marine A/S er eksklusiv dansk importør af Liros. Vi har stor forhandler net over hele landet. Vi løser endvidere alt i splejse opgaver i tovværk inhouse.
Her kan du se lære af Liros, hvordan man splejser i tov mm.

Find dit splejse værktøj her!