Impeller 

Impeller til alle de kendte mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF i Italien til de fleste mærker. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorerCEF har en vifte af Impeller, som er billigere end originale Impeller, men stadig af en fremragende kvalitetDe fleste motorproducenter anbefaler, at ens Impeller kontrolleres for hver 300 timer. 

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

skødespil

Skødespil af højeste kvalitet

Vi har stor erfaring med både Andersen spil og Lewmar skødespil. Andersen spil har med sit danske design siden 1950 érne været et kendt udstyr ombord på de fleste både og er kendt over hele verden for overlegen kvalitet, funktionalitet og høj præcision.

Det engelske mærke LEWMAR er kendt for sit design og funktionalitet, et skødespil der er udviklet efter den almindelige sejler og den professionelles sejlers mange behov.

Se vores udvalg af skødespil herunder:

Model/varenr.: CHK7875

One Drop Kugleleje Smøremiddel Bruges til kugelejer, skødevogne og battcars med kugler. • Afviser salt, snavs og andre aflejringer • Beskytter og smører. • Reducerer friktion, så kuglerne rulle frit og jævnt. • Kun en dråber nødvendig.

208,00 DKK