Andersen spil skødespil

Du får et unikt gribesystem med et Andersen Spil

Siden de første skødespil forlod fabrikken i slutningen af 50’erne. I årenes løb er produktionsteknikkerne udviklet til allerhøjeste
standard. Produkterne er lavet med CNC maskiner, som sikrer høj præcision og at spillene vil fungere upåklageligt i mange, mange år, på trods af høje belastninger. Dette er grunden til at mere end 12.000 spil hvert år forlader fabrikken i Vejle og bliver solgt i mere end 30 lande. Andersen har passionerede medarbejdere der er stolte af at levere et helt unikt produkt, der lever op til såvel egne som sejlernes høje krav.

Se vores udvalg i Andersen spil, spilhåndtag og tilbehør herunder:

Model/varenr.: 31.1391

Andersen Skødespilsfedt - 75 gram

119,00 DKK
-35%
Model/varenr.: 31.1284

Andersen Spil 40 ST FS Self tailing skødespil har en unik gribefunktion, så du kan bruge begge hænder på håndtaget og selv lade spillet holde i tovet. Alle størrelser self tailing spil fås som standard med plastic top og tilbydes også med rustfri top, som giver et endnu mere elegant look.

6.199,00 DKK
9.599,00 DKK
Du sparer: 3.400,00 DKK
Model/varenr.: 31.1266

Andersen Spil 40 ST Self tailing skødespil har en unik gribefunktion, så du kan bruge begge hænder på håndtaget og selv lade spillet holde i tovet. Alle størrelser self tailing spil fås som standard med plastic top og tilbydes også med rustfri top, som giver et endnu mere elegant look.

10.499,00 DKK

Enhver der har oplevet et Andersen spil, har mærket den overlegne kvalitet og funktionalitet.

De er forsynet med Power-Ribs som er lodrette ribber der giver bedre greb, uden at slide på tovet. Desuden minimerer
det antal omgange tovet skal roteres og dermed risikoen for kink. Spillets indre mekanik er af højeste kvalitet med de bedste
lejer og den største præcision.

Skal du servicere dine Andersen spil, er her en god gennemgang på video, hvor vi skiller et spil ad og forklarer hvordan du bedst vedligeholder spillet.