DE FØRSTE SPÆDE SKRIDT

VEJRHØJ er grundlagt af den unge iværksætter, Janus Aarup, som ville skabe en kollektion af træure ud fra sin passion for design, teknik og sin forkærlighed for træ.

Den første kollektion blev skabt i udgangen af 2013, mens Janus arbejdede på sin kandidatafhandling om dansk design i USA. Det var her historien om VEJRHØJ begyndte, fordi han undrede sig over, hvorfor Nordens kærlighed for træ, håndværk og minimalisme aldrig havde fundet vej til urenes verden.
 
VISIONEN
I sommeren 2014 fik VEJRHØJ det danske designikon Bo Bonfils, der er kendt for sine klassiske Georg Jensen-ure, med om bord. Vi har brugt et år på at designe, bygge og teste en ny kollektion af VEJRHØJ-urene. Vi har kombineret træ og stål med et unikt maritimt udtryk uden at gå på kompromis med vores forkærlighed til nordisk designarv.

Model/varenr.: ELEMENT_01
VEJRHØJ ELEMENT 01 UR er et lille og diskret træur med en tykkelse på kun 8 mm. Uret er skåret ud af zebratræ som kendes på for sine karakteristiske varme åre og solide struktur. Træsorten giver et naturligt modspil til den lyse urskive i egetræ
1.095,00 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: ELEMENT_02
VEJRHØJ ELEMENT 02 UR I Naturligt zebratræ. ELEMENT 02 er et ur i træ, hvor vi har kombineret naturligt zebra og egetræ. Det er et lille træur, som passer godt til et smalt håndled eller en person som leder efter et ur, der er både diskret og anderledes på samme tid. Uret kommer med en blød brun læderrem, der åbnes og lukkes ved hjælp af en lås i rustfrit stål.
1.095,00 DKK
Lager: Leveringstid er 5-8 dag(e).
Model/varenr.: ELEMENT_03
VEJRHØJ ELEMENT 03 UR i Naturligt egetræ. ELEMENT 03 har en stor urskive, men er alligevel et diskret ur af træ, da det er blot 8 mm tykt. Urkassen er lavet i solidt zebratræ som kendes på sine varme karakteristiske åre. Det giver et naturligt modspil til en lys urskive skåret ud af egetræ
1.095,00 DKK
Lager: Leveringstid er 5-8 dag(e).
Model/varenr.: ELEMENT_04
VEJRHØJ ELEMENT 04 UR i Naturligt egetræ ELEMENT 04 er et træ ur med en stor urskive, og en tynd urkasse på kun 8 mm. Uret er skåret ud af hårdt zebratræ, og har en lys urskive i egetræ.
1.095,00 DKK
Lager: Leveringstid er 5-8 dag(e).