Populær

Rynne bukser har en mygafvisende finish og har UV 40+ beskyttelse, så de er ideelle til brug i varmere, tropiske klimaer.

Lynlåse på benet giver dig mulighed for også at ændre disse bukser til shorts, mens Quick Dry stof administrerer svedopbygning for at hjælpe dig med at forblive tør. Plus en flad talje med et elastisk bagpanel og justerbart bælte betyder, at du får en pasform, der er sikker, men stadig giver dig mulighed for at bevæge dig rundt.

Disse Herre bukser er udstyret med 6 lommer er alsidige, lette og behagelig at have på.

499,00 DKK
Populær

Northwood herrefleece er lækker blød som du kan bære, når du vandrer eller løber ærinder. Denne Herre fleece er blød at røre ved og har en hætte og fuld lynlås foran. Denne top er udformet med Airtrap-fibre og er i stand til at låse varmen ind, så den ikke fordamper ved overfladen, hvilket betyder, at du kan holde dig varm, selv når du er ude i lavere temperaturer. Plus, hvis dine hænder bliver kolde, kan du nemt pop dem i de 2 lynlåslommer, som også kan bruges til at huse dine værdigenstande sikkert.

249,00 DKK
Populær

Whitman Dunjakke er fyldt med overraskelser og smelter sammen med et elegant design med høj ydeevne. Den lette jakke kan nemt blive gemt væk, men er en stilfuld polstret jakke, når det er nødvendigt.

595,00 DKK
Populær

Vores Accelerator II flytter dig. Vindtæt og let, men alligevel holdbart, det er bygget til eventyr. Men det betyder ikke, at det udelukkende er beregnet til bjergtoppe. Uanset om du er på vandretur, en cykel eller en overnatning i byen, vil du nyde at gå i denne jakke

Softshell tøj er noget af en allrounder. Materialet er et nyt overtræk i klassisk hårdt shell-overtøj og giver en mere fleksibel oplevelse, der gør det ideelt til sport, aktiv slid, golf og endda din hverdag. Vores softshell-jakker har muligvis ikke tapede sømme, men de er yderst teknisk testede for at sikre, at vores jakker holder dig behagelig og tør under regnbyger

499,00 DKK