-5%

Spinlock Livline 2 m elastik 3 hager

Model/varenr.: C3893-32

Spinlock Deckvest Sikkerhedsliner er designet til at optimere din sejladsoplevelse med avancerede funktioner og letvægtskomfort. Disse sikkerhedsliner er alsidige og kan bruges med alle deckveste, hvilket gør dem til en pålidelig og alsidig del af dit udstyr.

799,00 DKK
839,00 DKK
Du sparer: 40,00 DKK
Lager: På lager

DW-STR/03/C 1 m fast 2 m elastik 3 hager

Det bemærkelsesværdige træk ved disse sikkerhedsliner er deres lette og kompakte design. Med en vægtreduktion på op til 50% i forhold til traditionelle liner, oplever du en betydelig lettelse i byrden, hvilket gør din sejlads mere behagelig og bevægelsesfri.

Den kompakte elastiske 16 mm gjord og den lette sikkerhedshage giver optimal komfort og brugervenlighed. Reflekstråde er indvævet i linen for øget synlighed og sikkerhed under alle lysforhold.

Det imponerende tilføjelse af en overbelastningsindikator sætter en ekstra sikkerhedsstandard. Denne funktion giver dig visuel feedback, hvis linen har været udsat for overbelastning, og hjælper med at sikre, at dit sikkerhedsudstyr er i topform.

Investér i Spinlock Deckvest Sikkerhedsliner for at opleve en ideel kombination af letvægtsdesign, komfort og pålidelig sikkerhed på vandet.

spacer