Bolt RFR M10

Model/varenr.: COM101450

Bolt RFR M10 er en essentiel komponent, der er specielt designet til bådfolk og passer perfekt til CombiLock Outboarder -50Hk, COM101400. Denne M10-bolt er fremstillet med høj kvalitet og holdbarhed for øje for at sikre en pålidelig og sikker montering af CombiLock Outboarder -50Hk på din båd.

Med sin præcise størrelse og gevinddesign er Bolt RFR M10 let at installere og sikrer en stram og pålidelig forbindelse mellem CombiLock Outboarder og din båd. Det robuste materiale og den nøje konstruerede bolt sikrer, at den kan modstå belastningen og vibrationerne, der opstår under sejlads og sikre, at din motor er sikkert fastgjort.

 

152,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

Bolt RFR M10

Vi forstår vigtigheden af at have de rette dele og tilbehør til din båd, især når det kommer til sikkerhed og ydeevne. Derfor tilbyder vi Bolt RFR M10 som en del af vores sortiment, der er dedikeret til bådfolkets behov. Vi sikrer, at vores produkter er af højeste kvalitet og passer perfekt til dit udstyr, så du kan have ro i sindet og fokusere på at nyde dine sejloplevelser.

Uanset om du er en erfaren sejler eller en ny bådejer, er Bolt RFR M10 et vigtigt tilbehør til at sikre den korrekte montering af din CombiLock Outboarder -50Hk. Du kan stole på vores produktkvalitet og ekspertise, når du vælger denne bolt til din båd. Gør din bådudstyrskøb til en problemfri oplevelse ved at vælge Bolt RFR M10 og nyd sikkerhed og ydeevne i topklasse på dine sejlture.

spacer