Bagbeslag til Combilock

Model/varenr.: COM101453

Bagbeslaget til Combilock er en uundværlig del til bådfolk, der bruger CombiLock Outboarder -50, COM101400. Dette bageste bøjlebeslag er specielt designet til at sikre en stabil og pålidelig montering af CombiLock Outboarder -50 på bagsiden af din båd.

Med sit robuste og holdbare design er bagbeslaget konstrueret til at modstå de udfordringer, der opstår under sejlads. Det er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der kan modstå påvirkning fra vand, sol og saltvand, hvilket sikrer langvarig holdbarhed og beskyttelse mod korrosion.

Bagbeslaget er nemt at montere og passer perfekt til CombiLock Outboarder -50, hvilket giver en solid og sikker forbindelse mellem motoren og båden. Den er designet med fokus på funktionalitet og sikkerhed og sikrer, at din motor forbliver sikkert fastgjort, selv under urolige sejladsforhold.

 

210,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

Bagbeslag til Combilock

Vi forstår betydningen af at have pålideligt udstyr, der passer til bådfolkets specifikke behov. Derfor tilbyder vi dette bagbeslag som en del af vores sortiment, der er dedikeret til bådudstyr. Vores produkter er af høj kvalitet og nøje udvalgt for at sikre, at de lever op til de højeste standarder og krav i bådindustrien.

Uanset om du er en erfaren sejler eller en ny bådejer, kan du stole på bagbeslaget til Combilock til at sikre en pålidelig montering af din CombiLock Outboarder -50. Vores produkter er designet til at give dig ro i sindet og tillid til din båds ydeevne. Vælg bagbeslaget til Combilock og få glæde af dets funktionalitet og pålidelighed, mens du nyder dine sejloplevelser.

spacer