Ninebot by Segway KickScooter elektrisk løbehjul E22E DEMO

Model/varenr.: E22E

Så åbner vi op for vores Demoløbehjul igen.

kom gerne ned i butikken og se dem, du kan også se under varianter hvor meget de har kørt.

Det har aldrig været nemmere at pendle til og fra skole eller arbejde med denne Ninebot by Segway KickScooter E22E. Den har en rækkevidde på 22 km, en tophastighed på 20 km/t samt LED-lys på for- og bagbremserne og tykke, fjedrende hjul.

 

2.999,00 DKK
3.499,00 DKK
Du sparer: 500,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Kom hurtigt rundt omkring med dette stilfulde Ninebot by Segway KickScooter elektriske løbehjul E22E med lys på forsiden, siderne og bagsiden samt E-MARK-reflekser og en rækkevidde på op til 22 km. Du kan let gemme det i dit bagagerum i bilen eller tage det med ombord på toget eller bussen. Dette elektriske løbehjul vejer 13,5 kg og har en tophastighed på op til 20 km/t.

Design: Takket være vægten på kun 13,5 kg er løbehjulet let at tage med på farten i bilen eller ombord på offentlig transport. De store, robuste hjul, cruise-control samt støddæmpere på for- og bagsiden gør din køretur let og behagelig.

Ydelse: Med en maksimal hastighed på 20 km/t og ydelse ved op til 15% hældning kan du nemt komme til både arbejde eller i skole meget hurtigere, end hvis du gik. Løbehjulet har en rækkevidde på op til 22 km og er udstyret med masser af funktioner, uanset om du skal hurtigt fra punkt A til B eller er på en længere udflugt.

LED-lys: Takket være LED-lys på både for- og bagsiden er du sikker i trafikken, også selvom det er mørkt.

Godkendt til offentlig vej*

OBS:Motoriserede løbehjul og selvbalancerende køretøjer og motoriserede skateboards er lovliggjort på de danske cykelstier i en forsøgsordning fra januar 2019. Dette gælder kun for køretøjer med en maxhastighed på 20 km/t.
Læs mere her!

N.B:El-løbehjul tåler kun meget begrænset fugt/vand så derfor anbefales det at man ikke anvender et El-løbehjul i regnvejr og at man altid stiller det i tørvejr når det ikke anvendes. I tilfælde af fugt/vand i motoren og elektronikken dækker garantien ikke. Skulle man ved et uheld have kørt i regnvejr anbefales det at man stiller El-løbehjulet ind i et opvarmet rum for at få det tørret så hurtig som muligt og derved minimere risikoen for at El-løbehjulet tager skade.

 

  • Mål og vægt
  • Nøglespecifikation
spacer