Padle aluminium til sup justerbar 175-215cm ø29mm

Model/varenr.: 1161266

Hej, bådfolk! Hvis du leder efter en pagaj i topkvalitet til at tage dine SUP-bræteventyr til næste niveau, er vores sorte aluminiumspagaj det perfekte valg for dig.

 

369,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

Padle aluminium til sup justerbar 

Denne pagaj er lavet af højkvalitets aluminium og designet til maksimal ydeevne og holdbarhed på vandet, og den kan justeres fra 175 til 215 cm. Uanset om du er nybegynder eller erfaren padler, giver denne justerbare funktion dig mulighed for at finde den perfekte længde til din komfort og stil.

Med sit slanke sorte design, lette konstruktion og komfortable greb er denne pagaj ikke kun funktionel, men også stilfuld og iøjnefaldende. Og med sin holdbare konstruktion kan du stole på, at denne pagaj holder dig i mange år fremover.

Så hvorfor nøjes med en almindelig pagaj, når du kan opgradere til vores sorte aluminiumspagaj i topkvalitet? Uanset om du sejler langs kysten eller udforsker nye farvande, er denne pagaj den perfekte ledsager til dine SUP-boardeventyr. Og som bådperson kan du stole på, at denne pagaj er den ultimative inden for bekvemmelighed og bærbarhed.

Så hvad venter du på? Grib din sorte aluminiumspagaj i dag og oplev det ultimative inden for ydeevne og stil på vandet!

spacer