SUP board eller gangbro holder aluminium op til 18 cm boards

Model/varenr.: 1194160

Hej bådfolk, er du træt af at kæmpe med at transportere dit SUP-bræt eller gangbro til og fra din båd? Led ikke længere end vores topkvalitets aluminiumsholder, designet til at gøre transport til en leg.

 

1.649,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

SUP board eller gangbro holder aluminium

Fremstillet af højkvalitetsaluminium og designet til maksimal holdbarhed, denne holder er det perfekte valg til alle dine SUP-bræt- og gangbrotransportbehov. Den kan rumme brædder op til 18 cm i bredden, hvilket gør den til det ideelle valg til en lang række brætstørrelser og -stile.

Og med sit slanke, moderne design og lette konstruktion er denne holder nem at installere og bruge, hvilket gør den til det perfekte valg for bådejere, der ønsker at få mest muligt ud af deres tid på vandet.

Så hvorfor kæmpe med besværlige brædder og broer, når du kan opgradere til vores topkvalitets aluminiumsholder? Uanset om du er på vej ud for en dag på vandet eller bare transporterer dit udstyr til og fra din båd, er denne holder det perfekte valg til alle dine transportbehov. Så snup din i dag og oplev det ultimative inden for bekvemmelighed og lethed på vandet!

spacer