SUP standard paddle

Model/varenr.: 1161261

Pas på alle bådfolk! Hvis du leder efter en pagaj i topkvalitet til at tage dit SUP-bræt til næste niveau, skal du ikke lede længere end vores sorte aluminiumspagaj.

 

259,00 DKK
Lager: Leveringstid er Over 14 dag(e)

SUP standard paddle

Lavet af materialer af høj kvalitet og designet til maksimal ydeevne, denne pagaj er det perfekte valg til alle dine SUP-eventyr. Med en justerbar længde fra 165 til 208 cm er det nemt at finde den perfekte størrelse til din højde og dine præferencer.

Den sorte aluminiumskonstruktion giver fremragende holdbarhed og styrke, mens det lette design gør det nemt at håndtere og manøvrere på vandet. Og med sit slanke, moderne design vil denne pagaj helt sikkert vende hovederne, uanset hvor dine eventyr fører dig hen.

Så hvorfor nøjes med en subpar-pagaj, når du kan opgradere til vores sorte aluminiumspagaj i topkvalitet? Uanset om du er nybegynder, der bare skal lære at padle, eller en erfaren pro, der leder efter det ultimative inden for ydeevne og stil, er denne pagaj det perfekte valg til alle dine SUP-behov. Så tag din i dag, og gør dig klar til at tage din padling til næste niveau!

spacer