-15%

1852 trekantet Tube med pumpe og tov

Model/varenr.: 1191961

Hej, bådfolk! Hvis du leder efter en spændende tur på vandet, er vores 1852 trekantede rørpakke det perfekte valg for dig.

 

849,00 DKK
999,00 DKK
Du sparer: 150,00 DKK
Lager: På lager

1852 TREKANTET TUBE PAKKE MED PUMPE & TOV

Denne pakke kommer med alt hvad du behøver til en spændende tur, inklusive et 1-persons trekantrør med et slidstærkt nylonbetræk for maksimal komfort og stabilitet. Røret har også 4 håndtag for et sikkert greb, og Boston-ventiler for nem oppustning og tømning.

Men det er ikke alt - denne pakke inkluderer også en 18 meter line og en fodpumpe, hvilket gør den til den ultimative bekvemmelighed og bærbarhed. Uanset om du sejler langs kysten eller udforsker nye farvande, er denne pakke den perfekte ledsager til dine bådeventyr.

Og som bådmand ved du vigtigheden af ​​at have udstyr af høj kvalitet, der kan modstå vandets strabadser. Derfor er vores 1852 trekantede rørpakke bygget til at holde, med holdbare materialer og eksperthåndværk, der sikrer en sikker og fornøjelig tur hver gang.

Så hvorfor nøjes med en almindelig tur, når du kan opgradere til vores trekantede rørpakke i topkvalitet? Uanset om du leder efter spænding og spænding eller bare en afslappet tur på vandet, er denne pakke den ultimative ydeevne og stil.

Så hvad venter du på? Få fat i din 1852 trekantede rørpakke i dag, og oplev det ultimative inden for vandsportseventyr!

spacer