Vandski trækstang ø40x3mm 120cm kraftig

Model/varenr.: 1042016

Hej bådfolk, leder du efter et højkvalitetsstativ til at holde dine vandski sikkert og sikkert på din båd? Led ikke længere end vores stærke stålstativ!

 

2.399,00 DKK
Lager: Leveringstid er Over 14 dag(e)

Vandski trækstang ø40x3mm 120cm kraftig

Fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet og designet til maksimal holdbarhed, dette stativ er det perfekte valg for bådejere, der ønsker at holde deres vandski organiseret og lette at få adgang til. Med sin højglanspolerede finish og forkromet messingbund og dækselpassage er den ikke kun funktionel, men også stilfuld og iøjnefaldende.

Og med en minimumsafstand på 60 cm mellem bundbeslaget og støttebøsningen er dette stativ designet til at rumme en lang række vandskistørrelser og -stile. Uanset om du er nybegynder eller erfaren skiløber, er dette stativ det perfekte valg til at holde dit udstyr sikkert og sikkert på vandet.

Så hvorfor kæmpe med rodede dæk og uorganiseret udstyr, når du kan opgradere til vores stålstativ i topkvalitet? Uanset om du er på vej ud for en dag på vandet eller bare slapper af på din båd, er dette stativ det perfekte valg for bådfolk, der ønsker at holde deres udstyr organiseret og tilgængeligt. Så snup din i dag og oplev det ultimative inden for bekvemmelighed og lethed på vandet!

spacer