1852 vandskiline 23 M med gummibelagt træ håndtag

Model/varenr.: 1191301

Bådfolk, gør dig klar til noget spændende vandski-action med vores højkvalitetslinje og gummibelagte træhåndtag! Perfekt til alle niveauer af vandskientusiaster, vores linje er designet til at levere en jævn og ubesværet tur.

 

198,00 DKK
Lager: På lager

1852 vandskiline 23 M med gummibelagt træ håndtag

Linjen har en klar farve og et gummibelagt træhåndtag for et behageligt og sikkert greb. Håndtaget inkluderer også en aluminiumskerne, der giver ekstra opdrift for at forhindre håndtaget i at synke og blive fanget i propellen.

Lavet af materialer af høj kvalitet, vores linje er bygget til at holde og modstå vandets belastning. Den flydende slæbeline sikrer, at den bliver på overfladen og er nem at få øje på, selv på afstand. Og med en længde på 18 meter er den perfekt til skiløbere på alle niveauer.

Vores line og gummibelagte træhåndtag er perfekte til bådfolk, der ønsker at nyde vandet på en sikker og fornøjelig måde. Uanset om du er en erfaren professionel eller lige er startet, vil denne linje og håndtag hjælpe dig med at nå dine mål og have det sjovt med at gøre det.

Så hvorfor nøjes med en almindelig linje og håndtere, når du kan have det bedste? Få fingrene i vores line og gummibelagte træhåndtag i dag, og oplev det ultimative inden for sjov og sikkerhed i vandski!

spacer