Marinelageret Sponsor

Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

Wellness produkter til søs

Vil du også beskytte det vi alle elsker at sejle i ?

Som sejler og bådelsker har vi et stort hjerte for miljøet og derfor har vi her samlet en række produkter som beskytter det vi allermest elsker, nemlig havet! Tag Wellnes med ombord med blandt andet lækre produkter fra Kystnær.

Kystnær er en familiedrevet virksomhed, som holder til ved Lillebælt. Vores ambition er at passe på de danske kyster og havet, samt skabe en tilgang til vask og pleje, som er enkel og brugbar for hele familien. Det gør vi gennem plastfri personlige pleje-produkter.

Vi laver håndlavede sæber i fast form, med stor inspiration fra de danske kyster. Vores shampoo og sæbe bar skummer lækkert, selv i saltvand. Herudover, er alle vores produkter veganske og helt uden parabener og skadelige sulfater og er derfor ikke skadelige for havet. Dette gør sæberne ideelle for sejlere, bådejere, vinterbadere og dig der elsker havet og naturen.

Se vores udvalg i Wellness produkter herunder: