Havtorn balsam bar - Kystnær

Model/varenr.: HA002

Balsam bar fra Kystnær er lavet på nærende, fugtgivende ingredienser for håret. Den har en koncentrerede formular, som gør at der kun skal bruges ganske lidt ved hver vask, og derfor holder baren godt.

En balsam bar er et plastfrit alternativ til flydende balsam på flaske, som med sin faste form tager hensyn til miljø og klima. Balsam baren er også ideel som en fugtgiver til huden på grund af dens dybdegående olier. Smør baren over fugtet hud, enten i, eller udenfor badet, og lad produktet sive ind. Efterlader huden blød og velfugtet.

130,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Havtorn balsam bar - Kystnær

Havtornserien fra Kystnær er fremstillet af plejende olier, og havtornbærrets kraftige pigment giver den intense gule farve til sæberne. Vi har tilsat æteriske olier fra bergamotte, lime og ylang ylang, som giver en diskret med dejlig duft.

Havtorn er en vildtvoksende tornebusk, der kræver masser lys og som tåler både kraftig vind og saltsprøjt, og vokser derfor helt optimalt ved kysterne.

Olien fra havtornbærret er en mirakelmager med utallige gode, plejende egenskaber såsom fedtsyrer og antioxidanter, der gør havtornbærret helt ideel at bruge i hudpleje og sæber. Herudover, er havtorn rigt på karotin, C-vitamin, frugtsyrer og fedtsyrer.
Oliens sammensætning gør, at den virker regenererende, helende og forebygger fugttab.

Alle vores sæber er håndlavede med rene og veganske ingredienser.

Anvendelse

  • Efter brug af shampoo bar fugtes balsam baren under varmt vand.
  • Balsam baren køres henover vådt hår og ud i længderne.
  • Brug fingrene til at fordele produktet og undgå direkte kontakt med hovedbunden. Lad produktet sidde i op til 5 minutter, hvorefter håret skylles.
  • Skyl baren ren og opbevar den i en sæbeskål væk fra vand og damp.
  • Baren holder længere hvis den får lov at tørre mellem brug.

Alle Kystnærs sæber er håndlavede lokalt hvor Lillebælt møder Haderslev Fjord. Den samme kyst hvor flere af sæbernes lokale ingredienser er fundet og plukket. 

Alle vores ingredienser er plantebaserede og veganske!!!

Vægt: Minimum 60 g.

Ingredienser:

Behentrimonium methosulfate, Cetyl alcohol, Kakaosmør*, Sheasmør*, Kokosolie*, Jojobaolie*, Havtornolie*, D-panthenol, Cetromonium chloride, Hvedeprotein, Citronsyreester, Keranutri, Æteriske olier (Bergamotte, Lime, Ylang Ylang), Plantaserv E (Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin). (*Økologisk)

Produktet indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi: Limonen, linalool, geraniol, citral, Benzylbenzoat, farnesol, benzylsalicylat, eugenol og citronellol

  • INCI: Citrus aurantium bergamia Fruit Oil
  • INCI: Citrus Aurantium Peel Oil
  • INCI: Cananga Odorata Flower Oil
spacer