Havtorn shampoo bar - Kystnær

Model/varenr.: HA001

Shampoo bar fra Kystnær er lavet på en blanding af lækre, overvejende økologiske olier, som nærer og plejer håret fra hårbunden og helt ud i spidserne. Shampooen skaber en fyldig og blød skum, som gør at man kun behøver at bruge ganske lidt produkt til hver vask. Baren skummer sågar i saltvand. 

En shampoo bar er et plastfrit alternativ til flydende shampoo på flaske, som med sin faste form tager hensyn til miljø og klima.

130,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Havtorn shampoo bar - Kystnær

Havtornserien fra Kystnær er fremstillet af plejende olier, og havtornbærrets kraftige pigment giver den intense gule farve til sæberne. Vi har tilsat æteriske olier fra bergamotte, lime og ylang ylang, som giver en diskret med dejlig duft.

Havtorn er en vildtvoksende tornebusk, der kræver masser lys og som tåler både kraftig vind og saltsprøjt, og vokser derfor helt optimalt ved kysterne.

Olien fra havtornbærret er en mirakelmager med utallige gode, plejende egenskaber såsom fedtsyrer og antioxidanter, der gør havtornbærret helt ideel at bruge i hudpleje og sæber. Herudover, er havtorn rigt på karotin, C-vitamin, frugtsyrer og fedtsyrer.
Oliens sammensætning gør, at den virker regenererende, helende og forebygger fugttab.

Alle vores sæber er håndlavede med rene og veganske ingredienser.

Anvendelse

  1. Fugt håret. Før baren rundt i håret til det skummer.
  2. Stil baren fra dig og massér hår og hovedbund.
  3. Vask håret til al shampoo er skyllet ud.
  4. Brug Kystnær balsam bar ved behov.
  5. Baren skal tørre ud mellem brug.

Kystnær shampoo bar kan bruges til ca. 30-40 hårvaske.

Alle Kystnærs sæber er håndlavede lokalt hvor Lillebælt møder Haderslev Fjord. Den samme kyst hvor flere af sæbernes lokale ingredienser er fundet og plukket. 

Alle vores ingredienser er plantebaserede og veganske!!!!

Vægt: minimum 70 g.

Ingredienser:

Sodium cocoyl isethionate, Sodium coco sulphate, Cocamidopropyl betaine, Butyrospermum parkii (sheasmør)*, Cetearyl alcohol, Sodium lactate, Glycerin, Cetyl alcohol, Cetrimonium Chloride, Panthenol, Hippophae Rhamnoides oil (havtornolie)*, Kaliumsorbat, Bergamotte essential oil, Lime essential oil, Ylang ylang essential oil. (*Økologisk)

Produktet indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi: Limonen, linalool, geraniol, citral, Benzylbenzoat, farnesol, benzylsalicylat, eugenol og citronellol

  • INCI: Citrus aurantium bergamia Fruit Oil
  • INCI: Citrus Aurantium Peel Oil
  • INCI: Cananga Odorata Flower Oil
spacer