Hyben balsam bar - Kystnær

Model/varenr.: HY002

Hyben serien fra Kystnær er lavet på den dejligste olie fra hybenfrugten, og selvfølgelig toppet med vores egen lokale hybenrose tørret i solen. 

Hybenkerneolie er en mild vegetabilsk olie, der egner sig godt til moden, sart og skadet hud. Oliens indhold af fedtsyrer stimulerer hovedbunden og er især god til tørt og kemikalie ødelagt hår. Den er yderst effektiv til hudpleje grundet dens mange egenskaber. Olien er nemlig er rig på essentielle omega-3 og -6 fedtsyrer, samt vitaminer som C-vitamin og A-vitamin, som er regenererende, opstrammende og cellefornyende. Supergodt for både hud og hår.

Balsam baren er med duft af æteriske olier, Rose, Bergamot og Lime.

130,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Hyben balsam bar - Kystnær

Kystnærs balsam baren er lavet på nærende, fugtgivende ingredienser for håret. Den har en koncentrerede formular, som gør at der kun skal bruges ganske lidt ved hver vask, og derfor holder baren godt.

En balsam bar er et plastfrit alternativ til flydende balsam på flaske, som med sin faste form tager hensyn til miljø og klima. Balsam baren er også ideel som en fugtgiver til huden på grund af dens dybdegående olier. Smør baren over fugtet hud, enten i, eller udenfor badet, og lad produktet sive ind. Efterlader huden blød og velfugtet.

 Anvendelse

  • Efter brug af shampoo bar fugtes balsam baren under varmt vand.
  • Balsam baren køres henover vådt hår og ud i længderne.
  • Brug fingrene til at fordele produktet og undgå direkte kontakt med hovedbunden. Lad produktet sidde i op til 5 minutter, hvorefter håret skylles.
  • Skyl baren ren og opbevar den i en sæbeskål væk fra vand og damp.
  • Baren holder længere hvis den får lov at tørre mellem brug.

Alle Kystnærs sæber er håndlavede lokalt hvor Lillebælt møder Haderslev Fjord. Den samme kyst hvor flere af sæbernes lokale ingredienser er fundet og plukket. 

Alle vores ingredienser er plantebaserede og veganske!!!!

Vægt: Minimum 60 g.

Ingredienser:

Balsam: Behentrimonium methosulfate, Cetyl alcohol, Kakaosmør*, Sheasmør*, Kokosolie*, Jojobaolie*, Hybenkerneolie*, D-panthenol, Cetromonium chloride, Hvedeprotein, Citronsyreester, Keranutri, Æteriske olier, Plantaserv E (Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin). (*Økologisk)

Produktet indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi: Limonen, linalool, geraniol, citral, eugenol og citronellol

  • INCI: Citrus aurantium bergamia Fruit Oil
  • INCI: Citrus Aurantium Peel Oil
spacer