Hyben sæbe - Kystnær

Model/varenr.: HY003

Denne Hyben serie er lavet på den dejligste olie fra hybenfrugten, og selvfølgelig toppet med vores egen lokale hybenrose tørret i solen. 

Hybenkerneolie er en mild vegetabilsk olie, der egner sig godt til moden, sart og skadet hud. Oliens indhold af fedtsyrer stimulerer hovedbunden og er især god til tørt og kemikalie ødelagt hår. Den er yderst effektiv til hudpleje grundet dens mange egenskaber. Olien er nemlig er rig på essentielle omega-3 og -6 fedtsyrer, samt vitaminer som C-vitamin og A-vitamin, som er regenererende, opstrammende og cellefornyende. Supergodt for både hud og hår.

72,00 DKK
Lager: På lager

Hyben sæbe - Kystnær

Sæberne i denne serie er med duft af æteriske olier, Rose, Bergamot og Lime.

Kystnærs sæbe bar er en blød og skummende sæbe, lavet på en base af økologisk kokosolie. Sæben kan bruges på hele kroppen, som en kropssæbe, men er også helt ideel som håndsæbe. En sæbebar er et plastfrit alternativ til flydende sæbe på flaske, som med sin faste form tager hensyn til miljø og klima. Man kan med fordel komme sæbebaren i en sæbepose i økologisk hør, til eksfoliering, der efterlader huden blød og lækker.

Alle Kystnærs sæber er håndlavede lokalt hvor Lillebælt møder Haderslev Fjord. Den samme kyst hvor flere af sæbernes lokale ingredienser er fundet og plukket. 

Alle vores ingredienser er plantebaserede og veganske!!!!

Vægt: Minimum 75 g.

Ingredienser: 

Forsæbet kokosolie* og rapsolie*, tilsat hybenkerneolie* og æteriske olier. (*Økologisk)

Produktet indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi: Limonen, linalool, geraniol, citral, eugenol og citronellol

  • INCI: Citrus aurantium bergamia Fruit Oil
  • INCI: Citrus Aurantium Peel Oil
spacer